„Žalgirio“ fanai: „Ką komandoje daro Smailagičius?“

„Žalgirio“ fanai: „Ką komandoje daro Smailagičius?“

LKL nuotr.

Pirmasis „Betsafe-LKL“ grandų mūšis baigėsi taip pat, kaip ir praėjusio sezono finalas – dramatišku Vilniaus „Ryto“ (2-1) triumfu.



Giedriaus Žibėno auklėtiniai namuose 91:88 (22:18, 28:17, 23:25, 18:28) nukovė Kauno „Žalgirį“ (3-1), kuriam tai – pirmasis sezono pralaimėjimas.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Aš Žalgirio fanas, bet žemas lygis iš Trinchieri - visose konferencijose jei kas netinka - puola žurnalistus gatvės kalba. Gėda. Turi dėmesį sutelkti į rezultatą, o ne ginčus su žurnalistais. Kol kas deja, bet Trinchieri - amžinai antras“, - rašė Tomas.

„Gėdingas žaidimas! Būtina padaryti išvadas, jei norime susigrąžinti LKL titulą“, - komentavo Marija.

„Tai yra geda. Absoliuti gėda, nubraukianti tokią gražią Žalgirio pergalę prieš Barca. Į rungtynes su Oly einam net ne nuo nulio, o nuo minuso gėdingo. Kiekvienas Žalius marškinėlius vilkintis privalo padaryti išvadas“, - piktinosi Martynas

„Mažai energijos, noro ir pritrūko gyvybės... Jeigu Dunstonas daugiausiai taškų primeta, turbūt viskas pasakyta tuo...“, - teigė Šarūnas.

„Šiandien geriausiai atrodė apsauginis prieš rytfanius“, - rėžė Aidas.

„Pralaimėjimas tai pralaimėjimas, bet ką komandoje daro Smailagičius?“, - mintimis dalinosi Mindaugas.

„Teisėjai abu ginčitynus epizodus dėl užribio sąmonongai žiūrėjo ne tuo kampu, nes kita kamera abu epizodus rodė Žalgirio naudai“, - rašė Mindaugas.


„Gal tiesiog yra galimybė nežaist LKL'e, atvirai sakant, už**isa kai Eurolygoj skinat pergales, o LKL'e atrodo, jog kolchozas žaidžia su rinktine. Galit pralaimėt prieš bet ką, Jonavą, Panevėžį, bet ne prieš rytą ar wulvas. Taškas. Darot išvadas ir neskaudinat savo fanų!“, - komentavo Rimvydas.

„Myliu Žalgirį ir mylėsiu. Bet vis tik pikta. Reikia kovos ir ypatingai su Rytu. Jie juk Jus menkina ir šaiposi. Tai jau tai turi tiesiog piktinti, ir jokių pergalių jiems. Laikyti nuo pergalių per patrankos šūvį“, - piktinosi Virginija.

„Tik mūšis pralaimėtas, karas dar vyksta ir nepralaimime!“, - teigė Algirdas.


„Rugtynės tikrai buvo geros, tikras "elcclasico". Pralaimėtas tik pirmas mūšis, bet ne LKL. Pagrindinė pralaimėjimo RYTUI priežastis tragiškas pataikymas, ypač tritaškių, kuriuos RYTAS pataikė nuostabiai. Bei taip pat kai kurių žaidėjų perdegimas. Tai buvo matyti I. Brazdeikio, L. Biručio ir kitų žaidime. Jei reikėtų rinkti geriausią iš ŽALGIRIO, man tai buvo senukas B.Dunstonas, kuris sužaidė užtikrintai, nors nepataikė savo paskutinių baudų“, - rėžė Vitalijus.

„Viskas čia gerai, prieš Olympiacos pasiruošimas, šaltas dušas visada į naudą“, - mintimis dalinosi Aurimas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: