Italijos spauda apie „Žalgirio“ pergalę: „Tai yra absurdas“

Italijos spauda apie „Žalgirio“ pergalę: „Tai yra absurdas“

Stopkadras nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iš Italijos į Lietuvą grįš su dviem pergalėmis. Antrosiose dvigubos Eurolygos savaitės rungtynėse kauniečiai rezultatu 85:82 (17:24, 14:25, 17:17, 37:16) įveikė Milano „Emporio Armani“ ekipą.



Tuo metu Italijos spauda po mačo gyrė varžovus ir peikė „Emporio Armani“ klubą.

„Milano katastrofa. Paskutiniame kėlinyje šypsojosi „Žalgiris“, kuris nepasidavė net sunkiausiomis akimirkomis“, - rašė „Quotidiano Sportivo“.

„Tai yra absurdas. Milano ekipa pirmavo 27 taškais, bet tada sustojo. „Žalgiris“ pasinaudojo „Emporio Armani“ silpnumo akimirka. Tai yra neregėta sportinė savižudybė“, - rėžė „Gazzetta dello Sport“.


„Milano siaubas. Ettore Messinos auklėtiniai atrodė, kad dominavo, bet pabaigoje nublanko kovingajam „Žalgiriui“

„Tai yra pavyzdys visoms Eurolygos komandoms, o Trinchieri - genijus. Jis sugebėjo surasti motyvacijos savo žaidėjams, kurie sugrįžo į kovą, nors atsilikinėjo 27 taškais“, - rašė „Tuttosport“.

„Tai vienas juodžiausių pralaimėjimų Milano komandos eroje. Trečias pralaimėjimas per ketverias rungtynes“, - teigė žurnalistas Massimo Macrì.

„Milaniečiai absurdiškai pralaimėjo. Jie sugriuvo ir išvaistė 27 taškų persvarą. Įspūdingai rungtynių pabaigoje žaidė Dovydas Giedraitis ir Sylvainas Francisco. Atrodė, kad viena komanda žaidė krepšinį, o kita - miegojo ir laukė mačo pabaigos“, - rašė „Sky Sports“.

„Tai yra didžiausia katastrofa Milano klubo istorijoje. Trinchieri per savaitę įveikė du italus - Luca Banchi ir Ettore Messina turėjo aikštelę palikti nuleistomis galvomis“, - rašė „Eurosport“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: