„Žalgirio“ rungtynės Eurolygoje kelsis į TV3 kanalą

„Žalgirio“ rungtynės Eurolygoje kelsis į TV3 kanalą

LKL nuotr.

Populiariausias klubinis krepšinis – Eurolyga – pradedant 2025/2026 m. sezonu žiūrovus pasitiks TV3 žiniasklaidos grupėje.



TV3 televizija transliuos kiekvienas Kauno „Žalgirio“ rungtynes, o naujos kartos televizija Go3 rodys visas Eurolygos reguliaraus sezono rungtynes ir atkrintamųjų kovas.

Anot TV3 generalinės direktorės Lauros Blaževičiūtės, krepšinis grįžta ten, kur ir turi būti.

„Eurolyga – svarbiausios klubinio krepšinio varžybos Europoje, o krepšinis visuomet buvo neatsiejama TV3 dalis. Jau kelis dešimtmečius kuriame krepšinio šventę ir svarbiausias tradicijas: daugiau nei 20 metų Lietuvos žiūrovams transliuojame svarbiausias Lietuvos nacionalinių rinktinių kovas, į medalius vedėme 3x3 rinktinę, prisidėjome prie moterų krepšinio populiarinimo ir jaunosios krepšinio žvaigždžių kartos auginimo“, – sako L. Blaževičiūtė.


Anot L. Blaževičiūtės, sprendimas grąžinti Eurolygos rungtynes į žiūrimiausią televiziją TV3, žiūrovams užtikrins aukščiausio lygio krepšinio transliacijas, o reklamos užsakovams garantuos geriausią investicijų grąžą.

„Labai džiaugiamės galėdami išplėsti bendradarbiavimą su TV3 grupe. Nuo naujojo sezono visos Kauno „Žalgirio“ rungtynės bus transliuojamos nemokamu TV3 kanalu, todėl krepšinio gerbėjams jos taps dar labiau prieinamos. Be to, visų dėl Eurolygos titulo kovojančių komandų rungtynes sirgaliai galės sekti Go3 televizijoje. Esame įsitikinę, kad ši vientisa TV3 grupės kanalų ir platformų sinergija sirgaliams suteiks ypač malonią patirtį“, – sako Eurolygos generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

Ilgalaikė transliavimo sutartis nuo kito sezono apims visas Baltijos šalys – Lietuvą, Latviją ir Estiją. Pagal šį susitarimą TV3 ir Go3 kartu transliuos visas Kauno „Žalgirio“ rungtynes, taip pat visų šalies klubų, dalyvausiančių Europos taurėje, mačus. TV3 televizija rungtynes Lietuvos žiūrovams rodys per TV3 arba TV6 kanalus. Visos Eurolygos bei pasirinktos Europos taurės rungtynės bus rodomos per Go3 televiziją ir Go3 Sport kanalus.

Dar anksčiau šį rudenį keturių metų laikotarpiui buvo pratęstas TV3 žiniasklaidos grupės ir FIBA bendradarbiavimas dėl Europos ir pasaulio krepšinio čempionatų transliavimo. Tai užtikrina, kad Baltijos šalių žiūrovai ir toliau galės mėgautis elitinio krepšinio transliacijomis, įskaitant FIBA varžybas, Eurolygą, „Betsafe-LKL“, Europos taurę, NBA, WNBA, „Liga ACB“, krepšinio Čempionų lygą ir NCAA.

Alfa.lt

Video rekomendacijos: