Pavojus dėl L. Lekavičiaus ir M. Grigonio: žalgiriečius stebi turtingesni klubai

Stopkadras ir Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ sėkmingai startavo šį sezoną, kuomet Eurolygoje iškovojo penkias pergales ir patyrė du pralaimėjimus. LKL pirmenybėse žalgiriečiai savo sąskaitoje turi penkias pergales ir vieną pralaimėjimą.



Puikiai sezoną pradėjo ir du žalgiriečiai - tai Lukas Lekavičius ir Marius Grigonis.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, abu žalgiriečiai jau atsidūrė turtingesnių komandų akiratyje, o jų žaidimą stebi ir galingiausios Eurolygos komandos.

Tiesa, abu gynėjai šį sezoną tikrai baigs Kaune.


Vasarą „Žalgiris“ bandys išsaugoti savo lyderius, tačiau galutinis lemiamas žodis bus krepšininkų pusėje, kurie 2021 metais taps laisvaisiais agentais, o ant žaidėjų stalų bus didelis ekipų pasirinkimas.

Krepšiniozinios.lt šaltiniai praneša, kad L. Lekavičius sulaukė susidomėjimo iš Rusijos komandų, o M. Grigonis - iš Ispanijos, Graikijos ir Turkijos.

Primename, kad L. Lekavičius uždirba apie 35 tūkstančius eurų per mėnesį, o M. Grigonis - apie 45 tūks. eurų per mėnesį.

L. Lekavičius šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 19 minučių pelno po 9,4 taško, sugriebia po 1,4 kamuolio, atlieka po 3 rezultatyvius perdavimus bei renka po 13,6 naudingumo balus.

Tuo tarpu M. Grigonis Eurolygoje vidutiniškai per 28 minutes įmeta po 15,7 taško, atkovoja po 2,6 kamuolio, atlieka po 2,9 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 15,7 naudingumo balo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: