„Ryto“ fanai: „Ką Vainauskai pastatė - viską sugriovė. Liko tik skolos ir D. Gudelis. Toliau be mūsų fanų...“

FIBA nuotr.

Vilniaus „Rytas“ (1-4) prarado šansus žengti į kitą etapą FIBA Čempionų lygoje. Sostinės komanda išvykoje 74:81 (22:23, 14:28, 21:8, 17:22) nepasipriešino Atėnų „Peristeri“ (2-3) ekipai.



Aplamai Donaldo Kairio auklėtiniai šiemet rungtyniaudami LKL, KMT ir FIBA Čempionų lygoje iškovojo dešimt pergalių ir tiek pat patyrė pralaimėjimų. Tai prasčiausias LKL vicečempionų sezonas per visą klubo istoriją.

Po mačo „Ryto“ aistruoliai išliejo pyktį socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Ačiū Dariui Gudeliui už puikų sezoną. Pirmą kartą per kiek prisimenu Rytą toks pofigizmas aikštėje, vaizdas ant parketo visiškai atspindi vaizdą virš komandos. Nesibaigiančios intrigos, skandalai, nesiskaitymas su savo darbuotojais ir svarbiausia tendencingas ir užtikrintas nerimas į dugną kas sezoną. Kažin ar kas nors prisiims atsakomybę už rezultatus ir betvarkę organizacijoje? Jeigu nurašysit viską Covid, apkaltinkit fanus. Su mumis vis tiek niekas nesiskaito ir šiemet mes niekam nesam reikalingi. Jokios atskaitomybės prieš nieką nėra. Kaip jums fanai nėra įdomūs taip ir jūs patapot nebeįdomūs man. Kol Gudelis sėdi prie lovio aš out nuo šitos organizacijos. Ką Vainauskai pastatė viskas sugriauta, nieko nebeliko iš klubo, nei pagarbos klubui, nei identito, nei piramidės. Tik skolos ir... Darius Gudelis. Ačiū už geras emocijas praeitam dešimtmety. Toliau be manęs...“, - rašė fanas Šarūnas, kuris nusprendė palikti komandos fanų gretas.

„Labai seniai nežiūrėjau ryto rungtynių,bet šiandien įsijungiau pažiūrėt kaip ta tragedija atrodo mačiau paskutinius du gynyba kaip rajonų lygoj pas rytą labai pikta dėl komandos Donaldas turėtų savigarbos išeitų ir atsisakytų visko ką pasirašęs ir ką prikomplektavęs ir gynybą kurią pastatęs gali su savim pasiimti“, - komentavo Mantas.

„Kuo toliau, tuo giliau į šūdą klimpstama, faktas kol nebus permainų ypač vadovybėje, ir pirmą reiktų ypač pradėt nuo vadovybės, tol ir mėšlas bus toliau...“, - piktinosi Mindaugas.

„GĖDA! Metas rimtoms permainoms klubo viduje. Kitaip galit pamiršt fanų palaikymą ateityje... žemiau plintuso kritęs klubas“, - komentavo Simonas.

„Gėda nors vilnietis esu, gėda mes Lietuvos krepšiniui darom, chebra kol Gudelis bus, geriau eikt Žalgirį žiūrėt ir palaikyt, bent pamatysim krepšinį aukšto lygio ir emocijas, o ne šitą parodija kuri yra absoliuti gėda. Gudelis lauk su Kairiu, ir ta kažkokį Jankauska, Gudelį statistinį lauk, Gėda Gėda!!!“, - rėžė Petras.

„Būdavo laikai, kuomet siemense sokinedavau iveikus macabi ar prie tv ekranu kai triuskindavo barcelona ar efes, o dabar vef (susikta vef latviu lyga jopapapa) biudzetas traukiasi kiekvienais metais, kaomandos vadovas neislenda is skandalu su FNTT, vapalioja apie kazkoki remeju pasitikejima. Kas tam asilui duos pinigus. Pats zinau 2 rimtus verslininkus kuriem patinka Rytas, bet jie pasake kol bus Gudelis, pinigu gyvenime neduosiu. Jo reputacija po plintusu yra. Vapa kazkokias nesamones interviu nu ziauru. O kazkada svajojau apie eurolygos“, - rašė Arnas.

Primename, kad „Ryto“ klubo pagrindinis dalininkas Darius Gudelis yra pareiškęs, kad vilniečiams nepatekus į kitą FIBA Čempionų lygos etapą, klube įvyks pokyčiai. Tikėtina, kad klubą paliks beveik visi legionieriai.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: