„Ryto Balsas“: „Akivaizdu, kad tai ne vienintelės permainos „Ryto“ komandoje. Kas bus kitas?“

FIBA nuotr.

Lapkričio pradžioje prie Vilniaus „Ryto“ prisijungęs Maurice’as Ndouras antradienį sužaidė savo paskutiniąsias rungtynes sostinės komandoje. Puikius rezultatus demonstravęs krepšininkas sulaukė susidomėjimo iš kitų klubų ir karjerą tęs Kinijoje.



Po šio žaidėjo išvykimo, pasisakyti nusprendė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Permainos, kaip ir žadėta, prasidėjo. Gaila, bet iš komandos išvyko, ko gero, vienas profesionaliausių ir aukščiausios klasės žaidėjų - Marurice'as Ndouras.

Spalio 18-ąją buvo paskelbta, kad su senegaliečiu sudaryta sutartis. Buvo labai daug kalbų – kada jis atvyks, ar spės sužaisti LKL lyderių dvikovoje, tačiau debiutas gerokai užsitęsė - jis įvyko lapkričio 7-ąją Pasvalyje.


Iki FIBA lango legionierius spėjo sužaisti tris mačus, per kuriuos rinko po 12,3 taško ir buvo gana aiškus lyderis aikštėje. Be to, Maurice'as rimtai prisidėjo prie kol kas vienintelės pergalės Čempionų lygoje.

Kas įvyko FIBA lango metu, turbūt priminti nereikia - senegalietis užstrigo Ruandoje, o gįžimas į Vilnių buvo gerokai atidėtas. Jis įvyko gruodžio 8-ąją, kuomet tiesiai iš oro uosto Ndouras lėkė į mačą su VEF, sužaidė beveik 29 minutes ir praktiškai po parą trukusios kelionės turėjo geriausią +/- statistiką komandoje.

Su "Ryto" marškinėliais Ndouras į aikštę žengė viso labo 10 kartų, tačiau neabejotinai tapo jei ne mėgstamiausiu, tai didžiausios pagarbos nusipelniusiu "Ryto" legionieriumi. Afrikiečio profesionalumas, atsidavimas ir bendravimas paliko įspūdį. Turėti Maurice'ą komandoje, išties, buvo smagu.

Sunku ir prisiminti, kada komandoje buvo toks "kietas bičas". Gal nuo Chriso Kramerio laikų, o gal ir nuo dar ankstesnių. Vienok akivaizdu, kad tai ne vienintelės permainos "Ryto" komandoje. Kas bus kitas?“, - rašė „Ryto Balsas“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: