X. Pascualis: „Didžiuojuosi savo komanda už tai, ką ji padarė iki šiol“

X. Pascualis: „Didžiuojuosi savo komanda už tai, ką ji padarė iki šiol“

VTB nuotr.

Eurolygos ketvirtfinalio serijų atomazga – jau antradienį vakare. Čia paaiškės paskutiniai trys finalo ketverto dalyviai.



Lemiamas rungtynes žais ir Sankt Peterburgo „Zenit“ bei Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“.

Prieš šias rungtynes „Zenit“ vyriausiasis treneris Xavieras Pascualis teigė, kad didžiuojasi savo vyrais.

„Mes vis dar gyvi ir kovojame dėl finalo ketverto. Barselonoje bus sunku, nes žinome, kad ten rungtyniauti yra iššūkis, juk „Barcelona“ užėmė pirmąją vietą reguliariajame sezone.


Nepaisant to, stengsimės iškovoti pergalę. Mūsų tikslas išlikti rungtynėse iki pat mačo pabaigos. Suprantame puikiai, kad laimėti prieš Barsą tris kartus iš eilės yra misija neįmanoma, bet mes nepasiduosime iš anksto. Kas benutiktų, didžiuojuosi savo komanda už tai, ką ji padarė iki šiol. Mano vyrai jau yra laimėtojai, nes kaunamės su geriausia komanda Europoje“, - teigė X. Pascualis.

Tuo tarpu „Zenit“ aukštaūgis Alexas Poythressas šias rungtynes prilygino karui.

„Mes tiesiog bandysime laimėti, nes turime gerą planą. Turėjome kelias dienas poilsio, bet buvo laiko ir treniruotėmis. Esame pasiruošę laimėti. Šios rungtynės bus karas, nes jau rungtyniavome su Barseloną iš eilės keturius kartus. Žinome vienas kitą iki smulkmenų. Tikslas kovoti iki mačo galo ir tikėtis laimėti“, - pasakojo amerikietis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: