„Ryto“ fanai po pralaimėto LKL finalo: „Ateis šventė ir į mūsų kiemą. Kitais metais laimėsime!“

„Ryto“ fanai po pralaimėto LKL finalo: „Ateis šventė ir į mūsų kiemą. Kitais metais laimėsime!“

„Betsafe-LKL“ atkrintamosiose varžybose Kauno „Žalgiris“ taip ir nesuklupo. Martino Schillerio auklėtiniai „sausai“ laimėjo ir finalo seriją bei užtikrintai tapo Lietuvos čempionais.



„Žalgiris“ trečiose finalo serijos rungtynėse Vilniaus „Rytą“ nugalėjo 84:73 (16:15, 25:23, 23:15, 20:20), laimėjo seriją 3-0 ir iškovojo 11-ąjį čempionų titulą iš eilės.

Po šio mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje dėkojo žaidėjams už sezoną. Fanai tiki šviesia komandos ateitimi.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Ačiū vyrams už sezoną, kuris buvo kaip amerikietiški kalneliai. Kaip buvo meilė Rytui tai su kiekvienu sezonu ji tik didėja. Apie šiandien varžybas: vyrai atidavė širdį, o dėl J.Laurinavičiaus kompetencijų ir subjektyviu švilpuku aš patylėsiu... Kaip bebūtų Rytas amžiams. Vilnieti, komanda viena visam gyvenimui ir tik trys spalvos mano širdy..“, - rašė Ramūnas.

„Ačiū už gerą sezoną, geras emocijas... Kitais metais laimėsime. Rytas!“, - komentavo Rytis.

„Nors sezonas buvo permainingas, tsakant, bet tikslas LKL pasiektas. Kitą sezoną tikiuosi pradėsim be nesąmonių ir kąnors nuveiksim Europoj. Pirmyn vilniečiai, RYTAS!“, - rėžė sirgalius Artūras.

„Puikiai sužaistos rungtynės ir atiduotos visos jėgos. Ačiū komandai! P. S. Didinkit biudžetą, jeigu yra tikslų ir noro tapti konkurencingu klubu dėl čempionų titulo“, - pastebėjimais dalinosi Kipras.

„Šaunuoliai, gerai pasirodėte ! Pagal savo galimybes ir net truputį geriau! Ačiū!“, - savo mintis išdėstė Darius.

„Ateis šventė ir į mūsų kiemą“, - komentavo Eligijus.

„Sveikinu su puikiu sezonu, kad ir kaip jis pradsidėjo, bet išlipti sugebėjote“, - rašė fanas Dominykas.


„Dabar tik biudžetą didinkit ir nukalkit galų gale tą Lietuvos "Legendą", kurią galų gale reik pastatyt į vietą!“, - pastebėjimais dalinosi Arūnas.

„Ačiū vyrams už sezoną, už pergales ir pralaimėjimus už išlietą prakaitą ir pagarbą fanams“, - rašė Vida.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: