LRT pristatė Eurolygos komentatorius

LRT pristatė Eurolygos komentatorius

LKL ir Stopkadras nuotr.

Stipriausias Europos klubinis krepšinis sugrįžta į LRT, rašo INFO Krepšinis.



Eurolygos sezoną Kazio Maksvyčio treniruojamas Kauno „Žalgiris“ pradės išvykoje spalio 6 d. svečiuose susitikdamas su Tel Avivo „Maccabi Playtika“ klubu.

Pasak LRT sporto prodiuserio Ramūno Grumbino, Eurolygos kovas stebėti verta dėl dviejų priežasčių – visiems prieinamo LRT kanalo bei lūkesčio iš atsinaujinusios „Žalgirio“ komandos.

„Laukiame Kauno komandos atgimimo po nesėkmių praėjusiame Eurolygos sezone. Anot klubo trenerių, Kauno „Žalgiris“ šį sezoną yra jaunesnis, alkanesnis ir energingesnis. Ir gynybine prasme šiemet bus žymiai agresyvesnis. Visa tai žada puikų reginį“, – teigia R. Grumbinas.


Eurolygos rungtynes žiūrovams padės stebėti krepšinio komentatorius Rytis Kazlauskas. Jam talkins krepšinio treneris, šiemet Lietuvos vaikinų U16 rinktinę aukso link Europos čempionate nuvedęs Tomas Purlys.

Komentatoriaus kėdėje šį sezoną nematysime Roberto Petrausko. „Robertas yra puikus komentatorius. Noriu nuoširdžiai jam padėkoti už puikų sugrįžimą ir darbą pirmuosiuose dviejuose Eurolygos sezonuose per LRT. Robertas turi ir daugybę kitų veiklų, todėl susidėliojęs visus už ir prieš nusprendė palikti komentatoriaus kėdę. Nuo šiol jis Eurolygą stebės LRT ekrane“, – pasikeitimus komentavo R. Grumbinas.

Tradiciškai per visą Eurolygos sezoną LRT sporto mėgėjams pasiūlys ir specialų turinį: laidą „Eurolyga per LRT“ prieš rungtynes, per jas ir po jų, kassavaitinę sporto tinklalaidę „Čempionų pietūs“ su krepšinio treneriais, žaidėjais ir ekspertais bei aktualiausią informaciją apie Eurolygą vienoje vietoje – portale LRT.lt.

Pirmieji Eurolygos susitikimai Kaune įvyks spalio 18 ir 20 dienomis, kai „Žalgirio“ arenoje lankysis Europos taurės laimėtoja Bolonijos „Virtus“ ir Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „FC Barcelona“.

INFO Krepšinis

Video rekomendacijos: