K. Maksvytis: „Anadolu Efes“ turi daug ginklų puolime“ (VIDEO)

K. Maksvytis: „Anadolu Efes“ turi daug ginklų puolime“ (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ penktadienį žais dar vienas šio sezono Eurolygos rungtynes. Kazio Maksvyčio auklėtiniai susikaus su Eurolygos čempionais Stambulo „Anadolu Efes“.



„Žalgirio“ vyr. treneris K. Maksvytis apžvelgė laukiančią dvikovą.

„Atvyksta vieni iš Eurolygos grandų. Kažkiek apgaulingas vaizdas, kad jie pralaimėjo dvejas rungtynes paeiliui Turkijos čempionate, nes jie turi keturių pergalių seriją Eurolygoje. Skirtumas yra paprastas, nes Eurolygoje gali žaisti daugiau legionierių, o Turkijoje yra limitas ir dėl to jie pralaiminėja vietiniame čempionate.

Atvažiuoja karšta komanda, laimėjusi prieš geriausias komandas. Tai yra komanda pasižyminti labai dideliu puolimo potencialu, tą įrodžiusi ir finaluose kelis metus iš eilės.


Gynyboje gal ir galima atrasti skylių pas juos, bet daugiausiai rungtynių jie laimi tiesiog įmesdami daugiau taškų – savo puolimu. Tai jiems pasiteisina. Jie turi nemažą laisvę, turi ir gerai individualiai žaidžiančius žaidėjus, kurie pasiekia pergales.

Papildymo komandoje turbūt nebus. Gynybos grandyje mes turime pakankamai žaidėjų. Didesnis krūvis atiteks Tomui Dimšai, Mantui Kalniečiui, Dovydui Giedraičiui. Jei kažkas panašaus nutiktų priekinėje linijoje, tuomet turbūt galvotume apie papildymą, bet dabar negalvojame

Šiuo metu nedidelius negalavimus jaučia Karolis Lukošiūnas. Tikiuosi, kad jis tuos negalavimus išsispręs“, - pasakojo K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: