P. Laso apie K. Maksvytį: „Jo laukia šviesi ateitis“

P. Laso apie K. Maksvytį: „Jo laukia šviesi ateitis“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ir toliau demonstruoja puikų krepšinį. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Eurolygoje iškovojo dvyliką pergalių bei patyrė aštuonis pralaimėjimus bei rikiuojasi penktoje vietoje.



Toks sėkmingas „Žalgirio“ žaidimas stebina ir šiuo metu be darbo esantį Pablo Laso.

Buvęs Madrido „Real“ treneris ispanų spaudai negailėjo gražių žodžių Kauno „Žalgiriui“ ir jos treneriui Kaziui Maksvyčiui.

„Jie turi puikų trenerį, kuris dirba gerai. Žaidimas yra tikrai gražus. Maksvytis yra žaidėjų treneris. Krepšininkai turi daug laisvės. Juo pasitiki visi žaidėjai. Maksvytis pagal biudžetą pasiekia daugiau negu iš jo tikimasi. Jo laukia šviesi ateitis.


Šis „Žalgiris“ sukomplektuotas taip, kad pasižymi išskirtiniu kovingumu. Yra daugiau žaidėjų, kurie gerai besigina ir kietai grumiasi. Geras „Žalgirio“ žaidimas yra susijęs su gynyba.

„Žalgiris“ šį sezoną yra tokia komanda, kuri gali savo gynyba ir savo kova grįžti į bet kurias rungtynes bei jas laimėti. Tai yra labai stiprios komandos bruožas. Kauniečiai pateks į atkrintamąsias, arba bus  labai arti geriausiųjų aštuoneto“, - prognozavo P. Laso.

Primename, kad praėjusį sezoną P. Laso patyrė širdies smūgį, o vasarą jo paslaugų atsisakė Madrido ekipa. 55 metų P. Laso nuo 2011-ųjų dirbo Madride.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: