„Žalgirio“ klubą veikiausiai paliks Th. Walkupas (VIDEO)

Eurolyga prieš dvi savaites priėmė istorinį sprendimą – nutraukė 2019-2020 m. sezoną. Tai reiškia, kad komandų vadovams prasideda pats darbymetis - tarpsezonis.



Krepsiniozinios.lt šaltiniai teigia, kad Kauno „Žalgirio“ gretas turėtų palikti 27 metų 193 cm ūgio Thomas Walkupas.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, naujokas Steve'as Vasturia ir yra tas žaidėjas, kuris pakeis išvyksiantį Thomasą Walkupą. Pastarasis dar sezono eigoje pratęsė sutartį su LKL čempionais, tačiau jo sutartis bus išpirkta.

Tuo tarpu krepsiniozinios.lt žiniomis, Marius Grigonis bei Lukas Lekavičius turėtų ir kitą sezoną vilkėti „Žalgirio“ marškinėlius.


Primename, kad „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas minėjo, jog komandos biudžetas kitame sezone trauksis apie 30 proc. Šiemet jis buvo 12 mln. eurų.

Manoma, kad „Žalgiris“ kitą sezoną savo sąskaitoje turės tik 7-8 mln. eurų, o tai reiškia, kad daug uždirbę krepšininkai privalės išvykti iš komandos.

Šį sezoną T. Walkupas Eurolygoje vidutiniškai pelnydavo po 9,6 taško, atkovodavo po 3,6 ir perimdavo po 1 kamuolį, atlikdavo po 5,5 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 12,7 naudingumo balo.

LKL pirmenybėse krepšininkas vidutiniškai įmesdavo po 7,1 taško, sugriebdavo po 3,2 kamuolio, atlikdavo po 4,2 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 11,9 naudingumo balo.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: