„Žalgiris“ priverstas keisti planus: nusitaikė į K. Maksvytį (Eilėje D. Adomaitis ir užsienio specialistai)

VTB nuotr.

Kauno „Žalgirio“ komanda ir toliau aktyviai ieškosi naujojo vyriausiojo trenerio, kuomet komandą paliko Šarūnas Jasikevičius, kuris artimiausius trejus metus dirbs „Barcelona“ klube.



Kiek anksčiau lrytas.lt ir Krepsiniozinios.lt šaltiniai pranešė, kad Kęstutis Kemzūra yra realiausias kandidatas tapti „Žalgirio“ vyr. treneriu.

Su šiuo strategu kalbėjosi ir „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas ir sporto direktorius Robertas Javtokas.

Kaip pagrindinis kandidatas į „Žalgirio“ trenerio postą buvo įvardintas Darius Maskoliūnas, tačiau pastarasis išvyko į Barseloną, kur bus Šaro asistentu.


P. Motiejūnas prieš kurį laiką atskleidė, jog naujuoju „Žalgirio“ vairininku turėtų tapti lietuvis, o realiausiu kandidatu šiuo metu yra įvardijamas „Parma“ strategas Kazys Maksvytis.

Tiesa, šis specialistas dar turi galiojančią sutartį su Permės „Parma“ klubu, o „Žalgiris“ nenori mokėti visos išpirkos, kurios nori Rusijos ekipa.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, jei nepavyktų susitarti su K. Maksvyčiu, „Žalgiris“ pradės dairytis į Dainiaus Adomaičio ir užsienio specialistų kandidatūras.

Tarp užsienio specialistų, kurie galėtų dominti LKL čempionus, minimos šios pavardės: Joanas Plaza, Pedro Martinezas, Dejanas Radonjičius ir Velimiras Perasovičius.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: