Naujausios žinios: D. Jacksonas oficialiai paliko „Rytą“ (A. Goudelockas turėtų likti)

Naujausios žinios: D. Jacksonas oficialiai paliko „Rytą“ (A. Goudelockas turėtų likti)

Roko Lukoševičiaus nuotr.

Vilniaus „Ryto“ gretose įvyko pokyčiai. Vilniaus „Ryto“ komandą netikėtai paliko įžaidėjas Demetriusas Jacksonas. Apie tai pirmasis ketvirtadienį paskelbė „24sek.lt“ žurnalistas Donatas Urbonas.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, klubo gretas gali palikti ir kitas legionierius - Andrew Goudelockas. Abu krepšininkai ketvirtadienį nedalyvavo „Ryto“ treniruotėje.

Tiesa, penktadienio žiniomis, bent kol kas A. Goudelockas turėtų likti sostinėje.

Ir nors kai kurie „Ryto“ žaidėjai neigia apie konfliktą, tačiau naujausiomis Krepsiniozinios.lt žiniomis, apsižodžiavimas tarp komandos žaidėjų ir trenerių tikrai įvyko. Tiesa, tai buvo ne po mačo prieš Atėnų „Peristeri“, o kitą dieną, kuomet buvo surengta video peržiūra.

Neoficialiomis žiniomis, D. Jacksonas labiausiai konfliktavo su klubo kapitonu Arnu Butkevičiumi.

Įdomu tai, kad abu krepšininkai nustojo „sekti“ vienas kitą socialiniuose tinkluose.

Nepatenkintas taip pat buvo ir A. Goudelockas, kuriam nepatiko vyriausiojo trenerio Donaldo Kairio replikos.

Kiek vėliau „Rytas“ oficialiai pranešė apie pokyčius. Krepšininkas pareiškė, kad dėl šeimyninių aplinkybių privalo išskristi į Jungtines Amerikos Valstijas.



Žaidėjo pageidavimu klubas susilaikys nuo komentarų, kurie liečia jo šeimos reikalus, tačiau pradėjo paieškas kas galėtų pakeisti D.Jacksoną komandoje.

„Ši žinia buvo labai netikėta klubui. Pats krepšininkas paprašė nedetalizuoti jo šeimyninių aplinkybių. Gerbiame jo privatumą ir norime tikėti DJ žodžiais. Bet mums tai skaudi žinia, netenkame vieno lyderių ir labai svarbaus žaidėjo. Bet kokiu atveju nuoširdžiai linkime sveikatos Demetrijaus artimiesiems, o patys pradedam žiūrėti kas galėtų jį pakeisti šiuo sudėtingu pasaulinės pandemijos metu, kuri apsunkina žaidėjų atvykimo procedūras“, – kalbėjo klubo direktorius Justas Jankauskas.

Už kontrakto nutraukimą „Ryto“ klubas gaus numatytą kompensaciją.


Primename, kad Graikijos naujienų portalas SDNA praneša, kad amerikietis domina Atėnų „Panathinaikos“ klubą.

Verta paminėti, jog penktadienį PAO paliko kitas įžaidėjas - Keifers Sykesas, todėl gynėjų grandyje ieško papildymo.

D. Jacksonas buvo „Ryto“ lyderis, kuris LKL pirmenybėse vidutiniškai pelnė po 13,5 taško, atkovodavo po 3,3 kamuolio, atlikdavo po 5,2 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 18,8 naudingumo balo.

FIBA Čempionų lygos starte D. Jacksonas į „Peristeri“ krepšį įmetė 14 taškų ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Tuo tarpu A. Goudelockas LKL čempionate vidutiniškai įmeta po 13,6 taško, atkovoja po 1,3 kamuolio, atlieka po 2,1 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 12,7 naudingumo balo.

A. Goudelockas mače prieš „Peristeri“ per 25 minutes pelnė 13 taškų, atkovojo 2 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą bei surinko 7 naudingumo balus.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: