L. Messi norėtų nusifotografuoti su M. Jordanu: jis – didingiasias sportininkas istorijoje

L. Messi norėtų nusifotografuoti su M. Jordanu: jis – didingiasias sportininkas istorijoje

Pasaulio futbolo bei Argentinos rinktinės žvaigždė Lionelis Messi norėtų nusifotografuoti su geriausiu visų laikų krepšininku tituluojamu Michaelu Jordanu.



"Manau, kad jis yra didingiausias sportininkas istorijoje. Pažiūrėjau serialą ir sužinojau apie jį daugiau – įspūdinga. Tai mus suartino, geriau jį pažinau, labai gaila, kad negalėjau gyventi toje epochoje. Su malonumu būčiau visa tai stebėjęs gyvai.

Tiesą pasakius, nedaug žinau apie krepšinį ir nesu krepšinio gerbėjas, tačiau esu įsitikinęs, kad jis buvo ypatingas visam sportui, ne tik krepšiniui. Jis vertas to, kad juo būtų žavimasi.

Manęs taip dažni prašo nusifotografuoti, o pats norėčiau turėti nuotrauką su juo", – teigia L.Messi.


M.Jordanas šešiskart tapo NBA čempionu (1991–1993, 1996–1998 m.) ir visąlaik buvo pripažintas naudingiausiuoju finalo žaidėju, penkiskart išrinktas sezono MVP, dalyvavo 14-oje "Visų žvaigždžių" rungtynių, taip pat triumfavo dvejose olimpiadose (1984 ir 1992 m.).

198 cm ūgio gynėjas NBA lygoje sužaidė 1 072 rungtynes, vidutiniškai per 38 minutes pelnė 30,1 taško, atkovojo 6,2 bei perėmė 2,3 kamuolio ir atliko 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: