L. Jamesas sutinka susimažinti algą dėl J. Valančiūno pakvietimo į „Lakers“

L. Jamesas sutinka susimažinti algą dėl J. Valančiūno pakvietimo į „Lakers“

Kaip jau skelbėme, Los Andželo "Lakers" rodo rimtą susidomėjimą Lietuvos rinktinės centru Jonu Valančiūnu.



NBA superžvaigždė bei Kalifornijos komandos lyderis LeBronas Jamesas gali susimažinti savo atlyginimą vardan sudėties sustiprinimo.

Kaip praneša ESPN, "Karalius Jamesas" norėtų matyti ekipoje veteranus galinčius žaisti su kamuolių, tokius kaip Jamesas Hardenas ar Klay Thompsonas arba Anthony Davisą galintį pakeisti aukštaūgį, tokį kaip Jonas Valančiūnas.

L.Jameso agentas Richas Paulas teigia, kad jo klientas nori ne juokais sustiprinti sudėtį, tam pasiryžęs susimažinti savo atlyginimą, o priešingu atveju reikalaus maksimalios įmanomos sumos.


Priminsime, kas Naujojo Orleano "Pelicans" atstovavęs J.Valančiūnas pirmą kartą naujo klubo ieško vasarą. Nuo birželio 30 dienos NBA klubai gali dairytis pastiprinimo laisvųjų agentų rinkoje, o nuo liepos 6-ąją oficialiai sudaryti sutartis su jais. Būtent dėl to JV kol kas negali prisijungti prie rinktinės.

Praėjusiame NBA lygos sezone 32-ejų 211 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 24 minutes rinko 12,2 taško (55,9 metimų), atkovojo 8,8 kamuolio ir atliko 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: