Shaqas: P. Hardaway rodė rezultatus nuo pirmos dienos, Kobe prireikė ne vienerių metų

Shaqas: P. Hardaway rodė rezultatus nuo pirmos dienos, Kobe prireikė ne vienerių metų

Vienas geriausių visų laikų vidurio puolėjų, Šlovės muziejaus narys Shaquille'as O'Nealas sulygino dvi praeities NBA žvaigždes, su kuriomis teko kartu rungtyniauti – Anfernee "Penny" Hardaway (Orlando "Magic" ir Kobe Bryantą (Los Andželo "Lakers").



"Visuomet skirsiu jam visą savo meilę. Visada jį palaikysiu. Visuomet priminsiu šitiems mažiems vaikams, kas yra didingumas.

Penny buvo Kobe iki Kobe, o socialinių tinklų kartos vaikai elgiasi taip, tarsi nesuprastų, ką jiems sakau. Ar turite "Google", kvaileliai? Įveskite ir sužinosite, kas buvo Penny.

Penny pradėjo rodyti rezultatus nuo pirmos dienos. Kobe pirmais metais nepradėjo, antrais metais nepradėjo.


Trečiame sezone jis pareiškė: "Ei, man laikas žaisti!". Bet jam prireikė nuo 600 iki 900 dienų, kad taptų Juodąja Mamba", – teigia keturiskart NBA čempionas, 2000-ųjų lygos MVP bei 15-os "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis.

Per pirmuosius ketverius metus NBA lygoje P.Hardaway vidutiniškai rinko 19,7 taško, 6,7 rezultatyvaus perdavimo ir 1,9 perimto kamuolio pataikydamas 47,8 proc. metimų iš žaidimo.

K.Bryanto rodikliai per keturis debiutinius sezonus buvo 15,9 pelnyto taško, po 4 atkovotus kamuolius ir po 3 rezultatyvius perdavimus realizuojant 45 proc. metimų.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: