Paaiškėjo NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių starto penketų nariai (D. Sabonio likimą spręs treneriai)



Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) atskleidė pirmuosius 10 „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvių, tarp kurių ir du kapitonai, kurie žaidėjus rinksis į savo komandas.

Abiejose konferencijose kapitonai nekėlė didelių staigmenų – Vakaruose juo tapo LeBronas Jamesas (Los Andželo „Lakers“), Rytuose ši garbė teko Gianniui Antetokounmpo (Milvokio „Bucks“), kurie surinko daugiausiai balsų ir rinksis starto penketo narius.

Vakarų starto penketą užbaigia antrasis „Lakers“ narys Anthony Davisas, kuriam Lebronas, ko gero, ir turės panaudoti pirmąjį savo šaukimą, taip pat – Jamesas Hardenas (Hjustono „Rockets“) ir Kawhi Leonardas (Los Andželo „Clippers“).

Tuo metu Rytuose daugiausiai balsų be jau minėto Giannio sukaupė Trae Youngas (Atlantos „Hawks“), Kemba Walkeris (Bostono „Celtics“), Pascalis Siakamas (Toronto „Raptors“) ir Joelis Embiidas (Filadelfijos „76ers“).



Kitą ketvirtadienį NBA paskelbs atsarginius lygos „Visų žvaigždžių“ rungtynių žaidėjus, o vasario 6 dieną kapitonai rinksis savo sudėtis.

Tarp atsarginių krepšininkų gali dar būti ir Domantas Sabonis. Jam belieka tikėtis, kad gaus NBA Rytų konferencijos trenerių balsų ir taip prasimuš į komandą.

Visų žvaigždžių savaitgalis vyks Čikagoje vasario 14-16 dienomis.








BasketZone.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: