M. Jordanas A. Sabonį išskyrė tarp geriausių europiečių: Sabas - vienas iš visų laikų geriausių (VIDEO)



Paryžiuje šiuo metu viešintis legendinis krepšininkas Michaelas Jordanas neabejoja – Arvydas Sabonis yra vienas iš trijų geriausių Europos krepšininkų, kada nors žaidusių stipriausioje planetos lygoje.

Spaudos konferencijoje NBA legenda buvo paprašytas išvardinti penkis geriausius Europos krepšininkus, kurie žaidė NBA čempionate. Savo atsakyme amerikietis paminėjo ir Arvydą Sabonį.

„Toni Kukočius yra numeris vienas ir visi žinote, kodėl taip yra. Kiti – Draženas Petrovičius ir Arvydas Sabonis... Galiu baigti ties jais? Turėčiau pereiti per daug puikių NBA žaidėjų. Man reikia gerai pagalvoti, nes NBA lygoje didesnę ar mažesnę žymę yra palikę visi čia žaidę europiečiai“, – kalbėjo MJ.

M. Jordonas ir A. Sabonis yra ne kartą susitikę NBA arenose, kai lietuvis gynė Portlando „Trail Blazers“ garbę, o amerikietis vedė į priekį Čikagos „Bulls“ klubą.



A. Sabonį Portlando „Trail Blazers“ klubas pakvietė 1986 NBA naujokų biržos 24-uoju šaukimu. Lietuvis Portlando komandai atstovavo 1995–2001 ir 2002–2003 metais.









BasketZone.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: