Skelbiama, jog K. Bryanto dukra krepšinį mylėjo ne mažiau nei tėvas (Visi skrido į treniruotę) (Žuvo 9 žmonės)



Vienas garsiausių NBA krepšininkų Kobe Bryantas sekmadienį tragiškai žuvo sraigtasparnio avarijoje. Vos 41 metų sulaukęs krepšininkas sekmadienio rytą pateko į sraigtasparnio avariją Kalifornijoje.

Lėktuve skrido 9 žmonės. Visi jie taip pat žuvo. Anot „TMZ sport“, tarp žuvusių yra ir viena iš keturių atleto dukrų Gianna. Jai buvo vos 13 metų.

Skelbiama, kad dukra su tėčiu skrido į krepšinio reniruotę Mamba akademijoje, kuri yra visiškai netoliese avarijos vietos. Gianna buvo šios akademijos auklėtinė.

Be K. Bryanto bei jo dukros žuvo sraigtasparnio pilotas, dar dvi jaunosios krepšininkės ir jų tėvai. Kas buvo likę keleiviai - nežinoma.



Tarp jau patvirtintų žuvusių yra ir beisbolo treneris Johnas Altobelli.

Anot JAV žiniasklaidos šaltinių, K. Bryanto dukra Gianna krepšinį mylėjo ne ką mažiau nei jos tėvas. Mergina pati planavo tapti krepšininke ir sekti savo tėvo pėdomis.

Verta pažymėti, kad Kobe su dukra dažnai stebėdavo NBA rungtynes.



Sraigtasparnis buvo itin mėgstama garsaus krepšininko transporto priemonė, JAV platumose padėdavusi įveikti didelius atstumus. Vidutinio dydžio komercinės paskirties sraigtasparniu Sikorsky S-76 K. Bryantas keliauti pradėjo dar aktyviai žaisdamas krepšinį.

K. Bryantas nuo 1996–2016 metų gynė Los Andželo „Lakers“ klubo garbę ir su juo laimėjo penkis čempionų žiedus. Dukart K.Bryantas tapo finalų MVP, sykį atsiėmė sezono naudingiausio žaidėjo prizą.

Atstovaudamas JAV nacionalinei rinktinei gynėjas laimėjo du olimpinius aukso medalius.





















BasketZone.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: