Kai pravirksta net milžinai - jautrus Shaqo prisiminai apie K. Bryantą: praradau savo mažąjį brolį (VIDEO)



Sekmadienį visą pasaulį sukrėtusi Kobe Bryanto sraigtasparnio avarija pasiglemžė devynių žmonių gyvybes. Tą patį vakarą buvo paskelbta, kad kartu su K. Bryantu žuvo jo trylikametė dukra ir dar septyni asmenys.

Šios tragiškos naujienos įžiebė reakcijas visame pasaulyje. Apie tai pasisakė ir geras K. Bryanto draugas Shaquille‘as O‘Nealas.

Jis specialioje „TNT“ tiesioginėje laidoje jautriai kalbėjo apie vieną geriausių krepšininkų istorijoje.

„Paskutiniai keli mėnesiai man buvo labai sunkūs. Seniai nejaučiau tokio stipraus skausmo. Man 47-eri, aš jau praradau dvi močiutes, seserį ir mažąjį brolį Kobe. Norėčiau vienintelio dalyko, kad visiems jiems galėčiau dar kažką pasakyti.



Su Kobe labai daug dirbome ir tas faktas, kad mes negalėsime juokauti per jo inauguraciją į NBA šlovės muziejų.. Negalėsiu sakyti „cha, aš turiu penkis, o tu – keturis čempionų žiedus, kad negalėsime svarstyti, ką būtume nuveikę, jei kartu būtume žaidę dar 10 metų... To nebesugrąžinsi.

Visi krepšinio dievukai, su kuriais užaugau ir kuriuos mačiau, jie paseno. O dabar mes praradome geriausią visų laikų „Lakers“ žaidėją, galbūt geriausią krepšininką apskritai... Žmonės sakys, kad reikia laiko ir viskas bus geriau, bet man bus sunku. Sakiau sau, kad tai netiesa. Nenorėjau tuo patikėti.

Gyvenimas priverčia galvoti, kad kartais mes per daug dirbame, kartais mes per mažai bendraujame su žmonėmis. Jūs visi puikiai žinote, kiek daug aš dirbu. Tačiau dabar privalau skirti laiko kitiems, paskambinti visiems ir pasakyti, kad juos labai myliu. Noriu užmegzti ryšį su žmonėmis vietoje to, kad tai vilkinčiau. Niekada negali žinoti, gyvenimas yra per trumpas... Niekada negalėjau įsivaizduoti, kad taip gali nutikti“, - pasakojo Shaqas, pripažinęs, kad nuo Kobe žūties nei valgė, nei miegojo.

Sh. O‘Nealo ir K. Bryanto tandemas iškovojo tris čempionų žiedus.










BasketZone.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: