J. Noah: K. Garnettas pakeitė mano gyvenimą (VIDEO)



Buvęs ilgametis Čikagos "Bulls" vidurio puolėjas Joakimas Noah papasakojo, kaip Minesotos Timberwolves" ir Bostono "Celtics" legenda Kevinas Garnettas pakeitė jo gyvenimą.

"Abejoju, kad Garnettas pamena tą atvejį, nes jis man reiškia daugiau, nei jam, - į prisiminimus pasinėrė 34-erių veteranas. - Aš tai priosiminiau, nes vaikystėje mano kambaryje kabėjo plakatai su Garnettu, o pats vilkėjau marškinėlius su jo atvaizdu.

Pamenu, kartą jo paklausiau: "Tu treniruosies su Joe?" Tiesiog norėjau atrodyti draugiškas. Tiesiog norėjau pasakyti kažką savo dievaičiui, o jis pažvelgė į mane ir paklausė: "Su kuo tu, po velnių, kalbi?"

Nuo to momento, prisiekiu Dievu, jis tapo mano varžovu. Kaskart, kai žaidėme, užsipuldavome vienas kitą. Tas momentas pakeitė mano gyvenimą, nes suvokiau, kad kare nėra draugystės, tik priešprieša."



J.Noah 2007 metų NBA naujokų biržoje 9-uoju šaukimu pasirinko "Bulls" klubas, kuriam jis atstovavo 9 sezonus, vėliau dvejus metus vilkėjo Niujorko "Knicks" marškinėlius, o pernai kartu su Jonu Valančiūnu žaidė Memfio "Grizzlies" ekipoje.

Šį rudenį krepšininkas galėjo pakeisti traumuotą DeMarcusą Cousinsą Los Andželo "Lakers" gretose, tačiau galiausiai Kalifornijos komandą pasirinko Dwightą Howardą.

J.Noah dukart dalyvavo "Visų žvaigždžių" rungtynėse (2013 ir 2014 m.) bei buvo išrinktas geriausiai besiginančiu lygos žaidėju (2014 m.).

Viso NBA lygoje 211 cm ūgio vidurio puolėjas sužaidė 667 rungtynes, kuriose vidutiniškai per 28 minutes pelnydavo 8,8 taško, atkovodavo 9,1 kamuolio, atlikdavo 2,8 rezultatyvaus perdavimo ir blokuodavo 1,3 metimo.












Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: