Širdį verianti K. Bryanto žmonos žodžiai: „Dievas žino, kad jie negalėjo būti vienas be kito“ (VIDEO)



Atminimo ceremonija įvyko „Staples Center“ – arenoje, kurioje Kobe Bryantas 17 metų stebino gerbėjus, taip pat vadinamoje Kobe pastatytais namais.

Antrojo mėnesio 24-oji diena turėjo simbolinę reikšmę, nes K. Bryantas ant marškinėlių turėjo numerį 24, o Gianna – 2.

K. Bryanto našlė Vanessa verkdama pagerbė savo velionį 41 metų vyrą ir viduriniąją dukrą, sakydama, kad negali įsivaizduoti gyvenimo be jų, ir teigė, kad K. Bryantas jai „buvo viskas“.

„Dievas žino, kad jie negalėjo būti šioje žemėje vienas be kito, – sakė V. Bryant, pirmąkart viešai kalbėdama po sausio 26 d. įvykusios katastrofos. – Jis turėjo priimti juos namo kartu.“



Našlė pridūrė, kad jai veria širdį mintis, kad ji negalės stebėti, kaip auga Gianna – viena iš keturių poros dukrų, kuriai buvo 13 metų, – ir dalyvauti jos svarbiausiose gyvenimo akimirkose.

„Negalėsiu pasakyti jai, kaip nuostabiai ji atrodo savo vestuvių dieną“, – sakė ji tramdydama ašaras ir plojant publikai.

„Aš niekada nepamatysiu, kaip mano mergaitė eina prie altoriaus, šoka su savo tėčiu“, – pridūrė ji.

„Jos šypsena buvo kaip saulės spinduliai, – kalbėjo Vanessa. – Jos šypsena buvo per visą veidą. Kaip ir mano. Kobe visada sakė, kad jos šypsena kaip mano. Ji turėjo mano užsidegimą, mano asmenybę ir sarkazmą. Ji buvo jautri ir mylinti. Jos juokas buvo geriausias. Jis buvo užkrečiantis“, – jausmingai kalbėjo dviejų šeimos narių netekusi V.Bryant.

V.Bryant atskleidė, kad jiedu norėjo atnaujinti savo įžadus ir svajojo, kokie nuostabūs seneliai bus, kai jų dukros susilauks vaikų.

„Jis buvo pats nuostabiausias vyras. Kobe mane mylėjo labiau nei galėčiau apsakyti. Aš buvau ugnis, o jis – ledas. Kartais visiškos priešingybės. Jis man buvo viskas“, – širdį veriančius žodžius kalbėjo V.Bryant.













Alfa.lt


{fcomment}

Video rekomendacijos: