D. Mitchellas apie R. Goberto veiksmus: man prireikė laiko, jog atvėsčiau



Donovanas Mitchellas tapo antruoju krepšininku Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA), kuris užsikrėtė koronavirusu.

Pirmuoju žaidėju, kuriam buvo diagnozuotas šis virusas, tapo D. Mitchello komandos draugas Rudy Gobertas. Manoma, kad jo neatsargus elgesys ir nulėmė, jog dabar NBA turi tris užsikrėtimo atvejus.

„Man prireikė laiko, kad atvėsčiau po visos šios situacijos. Girdėjau ir skaičiau, kad jis laikosi gerai, taigi dėl to esu laimingas. Esu laimingas, kad neužsikrėtėme visi. Aš ir Rudy neturime vaikų, tačiau mūsų komandoje yra vyrukų, kurie turi vaikus, taigi džiaugiuosi, jog sulaikėme virusą kaip įmanoma daugiau.

Kalbant apie savijautą, jaučiuosi gerai, viskas vyksta pagal planą. Esu saviizoliacijoje, bet nejaučiu jokių simptomų. Juokauju, kad jeigu nuo rytojaus reikėtų žaisti septynerių rungtynių serijoje, būčiau tam pasirengęs. Galėčiau eiti gatve ir jeigu viešai pasklidusios žinios, jūs nė nesuprastumėte, kad aš sergu. Manau, kad tai labiausiai gąsdinanti šio viruso dalis – gali jaustis puikiai, bet nežinoti, ką nešiojiesi“, – sakė Mitchellas.












Krepsiniozinios.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: