LeBrono surengtame vakarėlyje – NBA žaidėjų apsistumdymas



Ketverius metus paeiliui NBA finale besivaržiusių Klivlando „Cavaliers" ir „Golden State Warriors" krepšininkai netrykšta simpatijomis vieni kitiems.


Kibirkščių tarp žaidėjų netrūko jau ir finalo serijos metu, o dabar jos persikėlė ir už aikštės ribų. Tiesa, aplinkoje, kurioje susikivirčijo „Cavs" ir „Warriors" aukštaūgiai, konflikto vargu, ar kas tikėjosi.

Į Los Andželo „Lakers" persikėlusio LeBrono Jameso suorganizuotame vakarėlyje apsilankė ir simpatijomis vienas kitam netrykštantys Klivlando aukštaūgis Tristanas Thompsonas ir „Warriors" puolėjas Draymondas Greenas.


Šie žaidėjai konfliktavo dar per finalo seriją, kuomet pirmajame serijos mače T. Thompsonas paleido varžovui iš kamuolio į galvą, o ketvirtosiose rungtynėse žaidėjai apsistumdė bei galiausiai nė nepasisveikino po rungtynių, kuomet „Warriors" tapo lygos nugalėtojais.

style="display:block; text-align:center;" data-ad-layout="in-article" data-ad-format="fluid" data-ad-client="ca-pub-9232533877213603" data-ad-slot="8854447420"> //




Vakarėlio viename iš Los Andželo klubų metu D. Greenas pabandė atsiprašyti „Cavs" „centro", priėjęs prie jo ir padavęs ranką, tačiau T. Thompsonas nebuvo linkęs leistis į kompromisus. „Warriors" žaidėjui mėginant ir toliau paduoti ranką varžovui aikštėje, šis neapsikentęs suirzo ir trinktelėjo varžovui.


Nors teigiama, kad D. Greenas nebuvo nusiteikęs priešiškai, žaidėjai vis tik apsistumdė, o juos skirti teko kitiems vakaro svečiams. Pranešama, kad žaidėjus išskyrė didžiausios vakarėlio žvaigždės – L. Jamesas ir Kevinas Durantas.

Tiesa, dėl vakarėlio taisyklių šio konflikto, ko gero, niekas neužfiksavo filmavimo kamera ar mobiliuoju telefonu. Priežastis paprasta – šie vakarėlyje buvo uždrausti.

//




//




style="display:none;" data-ad-client="ca-pub-9232533877213603" data-ad-slot="3472783777"> //




alt

style="display:block" data-ad-format="fluid" data-ad-layout-key="-a0-16+1s+4t-8b" data-ad-client="ca-pub-9232533877213603" data-ad-slot="5015274760"> //













Alfa.lt

{fcomment}


Video rekomendacijos: