L. Jamesas įleidžia šaknis Holivude: dokumentiniu serialu įkąs D. Trumpui



Liepos pradžioje paskelbęs apie sutarties su Los Andželo „Lakers" ekipa pasirašymą, LeBronas Jamesas prieš artėjantį sezoną galvoja ne tik apie krepšinio reikalus.


Neseniai atidaręs vidurinę mokyklą gimtojoje Ohajo valstijoje, puolėjas vis labiau įsilieja ir į Holivudo pasaulį. „Lakers" naujokas kartu su kolegomis ėmėsi kurti trijų dalių dokumentinį serialą „Užsičiaupk ir varykis kamuolį" (angl. „Shut up and dribble"). Jame bus atkreipiamas dėmesys į besikeičiantį sportininkų vaidmenį kultūrinėje ir politinėje aplinkoje, o dienos šviesą jis išvysti turėtų jau spalį.

Įdomu tai, kad serialo pavadinimas turi ir nemenką potekstę, mat. dar vasarį LeBronui eilinį kartą sukritikavus JAV prezidentą Donaldą Trumpą, jo nuolat propaguojamos televizijos „Fox News" žurnalistė Laura Ingraham rėžė L. Jamesui, kad šiam derėtų „užsičiaupti ir tiesiog žaisti su kamuoliu". Panašiai kiek anksčiau yra išsireiškęs ir pats D. Trumpas, įsitikinęs, kad sportininkai neturėtų kištis į svarbiausius valstybės reikalus.


style="display:block; text-align:center;" data-ad-layout="in-article" data-ad-format="fluid" data-ad-client="ca-pub-9232533877213603" data-ad-slot="8854447420"> //




Be serialo kūrimo, L. Jamesas jau netrukus turėtų pasinerti ir į aktoriaus kailį, mat neabejojama, kad šalia Holivudo gyvensiantis krepšininkas filmuosis antrojoje legendinio filmo „Kosminis krepšinis" dalyje. Pirmasis filmas, sukurtas dar 1996-aisiais, sulaukė didžiulio pasisekimo, o jame pagrindinį vaidmenį atliko geriausiu visų laikų krepšininku tituluojamas Michaelas Jordanas.

Ilgą laiką vyravusios kalbos apie filmo tęsinį aukščiausią tašką pasiekė pastaruoju metu, kai L. Jamesas pasirašė sutartį su Los Andželo ekipa. Dar labiau link tikslo buvo priartėta prieš kelias dienas, kai filmo kūrėjai pasiekė žodinį susitarimą su pirmojo „Kosminio krepšinio" direktoriumi Terrence'u Nance'u, veikiausiai apsiimsiančiu kurti ir antrąją populiariojo filmo dalį.


//




//




style="display:none;" data-ad-client="ca-pub-9232533877213603" data-ad-slot="3472783777"> //




alt

style="display:block" data-ad-format="fluid" data-ad-layout-key="-a0-16+1s+4t-8b" data-ad-client="ca-pub-9232533877213603" data-ad-slot="5015274760"> //











Alfa.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: