L. Jamesas: mano komandos draugai žadėjo išspardyti man užpakalį, jei pereisiu į futbolą



Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) superžvaigždė ir Los Andželo "Lakers" komandos lyderis LeBronas Jamesas papasakojo, kodėl mokykloje jis nustojo lankyti amerikietiškąjį futbolą ir sutelkė dėmesį krepšiniui.

"Mano draugas ką tik atsiuntė šią nuotrauką iš savo sūnaus. Jo sūnus pasakė: "Nežinojau, kad LeBronas, buvo perspektyviausias Ohajaus futbolininkas." Jis atsakė: "Taip, Bronas futbole buvo puikus." Sūnus sureagavo: "Beprotiška".

60 priėmimų, 1200 pėdų ir 16 "touchdownų" per pirmuosius metus krašto puolėjo pozicijoje. Vyrai meluoja, moterys meluoja, o skaičiai - ne.

Net nežaidžiau savo paskutiniais metais mokykloje (nors labai norėjau), nes mano bendraklubiai krepšinio komandoje man to neleido. Jie pasakė, kad jei išbėgsiu į futbolo aikštę, jie spardys man užpakalį kiekvienoje treniruotėje. Atrodo, pasirinkau teisingai.



Bet kokiu atveju, "linebackeriai", "cornerbackai" ir "safeties", jūs galite būti dėkingi mano vaikinams, kad likau krepšinyje, kitaip nebūtų mano "Highlightų", kuriais jus pažeminu."












Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: