S.A. Smithas: LeBronas - geriausias žaidėjas pasaulyje, Kawhi nesiekia jo lygio (VIDEO)



ESPN analitikas ir laidų vedėjas Stephenas A. Smithas išreiškė nuomonę, kad Los Andželo "Clippers" lyderis Kawhi Leonardas su visais savo privalumais iki šiol negali prilygti "Lakers" žvaigždei LeBronui Jamesui.

"LeBronas - geriausias pasaulio žaidėjas. Jis yra tarp dviejų kandidatų į lygos MVP, - aiškina S.A.Smithas. - "Lakers" šiame sezone yra 29-i pagal žaidimą atakoje be LeBrono ir 2-i, kai jis aikštėje.

Jei vertinti bendrai, Kawhi nesiekia jo lygio. Leonardas - elitinis krepšininkas, dukart čempionas, dukart finalo MVP, jis yra geriausių pasaulio žaidėjų penketuke. Tačiau LeBronas Jamesas šiuo metu yra geriausias žaidėjas planetoje."

Šiame NBA lygos sezone 28 metų 201 cm ūgio K.Leonardas vidutiniškai per 32 minutes renka 26,9 taško (36,6 proc. trit.), atkovoja 7,3 bei perima 1,8 kamuolio ir atlieka po 5 rezultatyvius perdavimus.



35 metų 203 cm ūgio L.Jameso rodikliai kiek geresni - 25,7 pelnyto taško (34,9 proc. trit.), 7,9 atkovoto bei 1,2 perimto kamuolio ir net 10,6 rezultatyvaus perdavimo per 35 minutes.










Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: