Bosnijos krepšinio žvaigždė J. Nurkičius papasakojo apie savo pyktį po iškeitimo iš „Nuggets“ į „Blazers“



Bosnijos krepšinio žvaigždė ir vienas "Trail Blazers" komandos lyderių Jusufas Nurkičius papasakojo, ką jis padarė iškart, kai sužinojo, kad yra išmainytas į Portlandą.

Aukštaūgį į "Trail Blazers" ekipą 2017 metų vasario mėnesį pasiuntė Denverio "Nuggets" klubas. Krepšininkas pripažįsta, kad buvo labai piktas sužinojęs tokią naujieną.

"Kai tik padėjau ragelį po to, kai agentas man pranešė, jog vykstu į Portlandą, iškart pažiūrėjau į kalendorių, kad sužinočiau, kada žaisiu prieš "Nuggets", - prisiminė J.Nurkičius. - Tai buvo pirmas dalykas, kurį atlikau. Pažymėjau datą kalendoriuje ir tiesiog laukiau tos dienos. Suprantu, kad gyvenime įvyksta visko, tenka keisti komandas. Tačiau ši situacija privertė mane nervintis."

Pirmajame savo mače prieš "Nuggets" bosnis pelnė 33 taškus, sugriebė 15 atšokusių kamuolių ir blokavo 2 metimus.



Prieš metus J.Nurkičius patyrė sunkią kojos traumą ir jau buvo pasirengęs grįžti į aikštelę kovo 15 dieną, tačiau NBA lygos varžybas sustabdė koronaviruso pandemija.

Praėjusiame sezone 25 metų 213 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 27 minutes rinko 15,6 taško, atkovojo 10,4 bei perėmė po 1 kamuolį, atliko 3,2 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 1,4 metimo.









Eurobasket.lt


{fcomment}

Video rekomendacijos: