B. Windhorstas: „Lakers“ pasirinks patikrintą D. Howardą, o ne rizikingą D. Cousinsą



ESPN apžvalgininkas Brianas Windhorstas pranašauja, kad Los Andželo "Lakers" po šio sezono pasirinks jau išbandytą centrą Dwightą Howardą, o ne rizikuos su traumų kamuojamu DeMarcusu Cousinsu.

Ekspertas pažymėjo, kad "Lakers" baugina dažnos dažnos D.Cousinso traumos, tačiau pažymėjo, kad jis nesunkiai ras naują klubą, tačiau gali nesitikėti didžiulės sutarties.

"Nemanau, kad Cousinsas gali tikėtis gero kontrakto, net jei jis ir bus didesnis nei minimalus, - teigia B.Windhorstas. - Po serijos traumų, kurių kiekviena parodė, kad buvo paskubėta su sugrįžimu, jam reikia daugiau laiko atsistatymui po pastarosios. Jis turės darbą lygoje, tačiau nemanau, kad už didžiulius pinigus."

2018 metų sausį Achilo sausgyslės plyšimą patyręs D.Cousinsas vasarą sukirto rankomis už minimalų kotraktą su čempiono titulą gynusiu Ouklando "Golden State Warriors" klubu, kuriame debiutavo tik praėjusių metų sausį, reguliariajame sezone sužaidė 30 mačų, vidutiniškai per 26 minutes rinko 16,3 taško, atkovojo 8,2 bei perėmė 1,3 kamuolio, atliko 3,6 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 1,5 metimo.



Vasarą keturiskart NBA "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis sukirto rankomis su su "Lakers", tačiau Las Vegaso Vasaros lygoje jam trūko kelio kryžminiai raiščiai.

Los Andželo klubui teko skubiai ieškoti pamainos, todėl buvo pakviestas D.Howardas, kuris jau vilkėjo Kalifornijos komandos marškinėlius 2012-2013 metais.

Šiame NBA lygos sezone 34 metų 211 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 19 minučių pelnė 7,6 taško (73,2 proc. dvit.), atkovojo 7,4 kamuolio ir blokavo 1,2 metimo.











Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: