S. Baylessas: T. Youngui niekada nepavyks ir per penkias mylias priartėti prie S.Curry



Garsusis laidų vedėjas Skippas Baylessas pakomentavo Atlantos "Hawks" žvaigždės Trae Youngo pareiškimą, kad jis jau po metų pralenk "Golden State Warriors" lyderį, triskart NBA čempioną ir dusyk lygos MVP Stepheną Curry.

"Dar iki tol kai Stephas buvo pašauktas naujokų biržoje, sakiau, kad rinkčiausi jį pirmuoju šaukimu, nes mačiau jo žaidimą Davidsono universitete, - prisimena S.Baylessas. - Išnagrinėjau kiekvieną Trae Youngo judesį Oklahomos universitete ir netikiu, kad jis taps NBA superžvaigžde.

Man patinka Youngas kaip kamuolių skirstytojas, bet ne kaip snaiperis. Jis pataiko 34 procentų tolimų metimų. Curry eina toliau ir realizauoja 44 procentus tritaškių. Trae visai neblogai atrodo prie baudų metimo linijos su 85 procentais, o Stephas realizauoja 91 procentą ir yra geriausias baudų metikas lygoje.

Trae Youngui niekada nepavyks priartėti prie Stepheno Curry penkių mylių atstumu."



Savo debiutiniame sezone pernai T.Youngas tapo "Hawks" lyderiu, o šiemet jau yra vienas ryškiausių lygos krepšininkų ir dalyvavo "Visų žvaigždžių" rungtynėse.

21 metų 188 cm ūgio įžaidėjas per susitikimą vidutiniškai rinkdavo 29,6 taško (36,1 proc. trit.), atkovoja 4,3 bei perima 1,1 kamuolio, atlieka 9,3 rezultatyvaus perdavimo, tačiau suklysta 4,8 karto.










Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: