K. Garnettas apie „Timberwoves“ savininką: neturiu reikalų su niekšais



Neseniai Krepšinio Šlovės muziejaus nariu tapęs Kevinas Garnettas 1995 metų NBA naujokų biržoje penktuoju šaukimu buvo pasirinktas Minesotos "Timberwolves" klubo ir šioje komandoje praleido 12 pirmųjų sezonų bei 2 - paskutinius karjeroje.

Tačiau legendinis 43 metų 211 cm ūgio puolėjas išliejo savo įtūžį ant "Vilkų" savininko Gleno Tayloro ir paaiškino, kodėl jo marškinėliai nebus iškelti Mineapolio "Target Center" arenos palubėse.

"Glenas Tayloras žinomano požiūrį į tai, o aš neturiu vilčių. Pirmiausia, tai nebūtų nuoširdu, - pareiškė 15-os "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis. - Antra, jį spaudžia sirgaliai ir Minesotos gyventojai.

Su Glenu susikalbėdavome, kol nemirė Flipas Saundersas ("Timberwolves" treneris, mirė 2015 m. - Eurobasket.lt). Kai Flipas pasitraukė, šis susikalbėjimas išėjo kartu su juo. Neatleisiu Glenui už tai. Maniau, kad jis yra sąžiningas žmogus, doras verslininkas, bet kai Flipas mirė, viskas išėjo kartu su juo.



Neturiu priežasčių skųstis, tiesiog gyvenu toliau. Vertinu "Timberwolves" praleistus metus, tiesiog nenoriu turėti reikalų su Glenu Tayloru ir "Taylor Corp". Myliu "Timberwolves" ir visada mylėsiu savo vaikinus bei visus, kas su manimi užsiėmė. Mano širdyje visada bus ypatingos vietos Mineapoliui ir Minesotos valstijai. Tačiau neturiu reikalų su išdavikais ir niekšais."














Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: