J. Stackhouse'as: buvo sunku žaisti kartu su M. Jordanu, kai esi geresnis už jį



Buvusi NBA žvaigždė Jerry Stackhouse'as prisipažino, kad gailisi jog jam teko žaisti vieną sezoną kartu su legendiniu Michaelu Jordanu Vašingtono "Wizards" gretose.

Geriausiu visų laikų krepšininku tituluojamas M.Jordanas buvo pavyzdys J.Stackhouse'ui. Kartu jie žaidė 2002-2003 metų sezone, kuris tapo paskutinis šešiskart NBA čempionui.

"Jei rimtai, džiaugčiausi nežaidęs "Wizards". Dėl kelių priežasčių, - atviravo J.Stackhouse'as. - Buvo labai sunku atsidurti vienoje komandoje su savo garbinamu krepšininku, kuris yra tame karjeros etape, kai tu žaidi geriau už jį.

Viskas ir tuomet sukosi apie Michaelą Jordaną. Treneris Dougas Collinsas, kuris man patinka, manau, turėjo galimybę ištaisyti kai kuriuos nesėkmingus momentus, kuriuos jie turėjo "Bulls". Bet darėmę viską, ko norėjo Michaelas Jordanas.



Mes tuomet puikiai pradėjome sezoną, tačiau jam nepatiko, kaip buvo organizauojamas puolimas, nes jis buvo akcentuojamas per mane. Viskas baigėsi tuo, kad nebeturėjau džiaugsmo dėl to sezono. Mano galvoje buvo Michaelo Jordano vaizdas ir jo garbinimas. Su laiku tai išgaravo."

Minėtame sezone J.Stackhouse'as vidutiniškai per 39 minutes pelnė 21,5 taško (40,9 proc. metimų, 29 proc. trit.), atkovojo 3,7 bei perėmė 0,9 kamuolio ir atliko 4,5 rezultatyvaus perdavimo.

M.Jordanas per 37 minutes rinko po 20 taškų (44,5 proc. metimų, 29,1 proc. trit.), atkovojo 6,1 bei perėmė 1,5 kamuolio ir atliko 3,8 rezultatyvaus perdavimo.













Eurobasket.lt


{fcomment}

Video rekomendacijos: