J. Rose'as: jei „Lakers“ neiškovos titulo šiemet, kažin, ar tai įvyks artimiausioje ateityje



Buvęs ilgametis NBA žaidėjas, o dabar ESPN ekspertas Jalenas Rose'as pareiškė, kad jei Los Andželo "Lakers" žvaigždė LeBronas Jamesas nelaimės čempiono titulo šiemet, tai greičiausiai nebesugebės to padaryti su Kalifornijos klubu.

"Suprantama, kad Anthony Davisas yra rimta parama, ypač žinant LeBrono amžių. Tačiau jei pažvelgsime į "Lakers" sudėtį, Caldwellas-Pope'as, Greenas, Rondo ir Bradley neturi ilgalaikių kontraktų, - teigia J.Rose'as. - Jie buvo pakviesti tam, kad iškovotų titulą šiemet.

Jei nieko nesigaus su šia sudėtimi, kas bus su Kyle'u Kuzma, kuris nepritapo prie Jameso ir Daviso, nes buvo traumuotas sezono pradžioje? Kitos komandos vystosi. "Clippers" įgijo savo areną, Rytuose - "Bucks" su Gianniu, kuris greičiausiai vėl laimės MVP apdovanojimą.

Todėl tai yra LeBrono langas. Jei "Lakers" neiškovos čempionų titulo šiemet, kažin, ar tai įvyks artimiausioje ateityje."



Prieš sustabdant NBA lygos varžybas dėl koronaviruso pandemijos "Lkers" pirmavo Vakarų konferencijoje su 49 pergalėmis ir 14 nesėkmių.












Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: