K. Garnettas: A. Wigginsas gali tapti MVP, tegu paskambina man - aš jam padėsiu



Krepšinio Šlovės muziejaus narys Kevinas Garnettas įsitikinęs, kad San Fransisko "Golden State Warriors" naujokas Andrew Wigginsas gali tapti NBA sezonoMVP pagal savo turimą potencialą.

Priminsime, kad kanadietis papildė NBA vicečempionų gretas papildė vasario pradžioje po mainų su Minesotos "Timberwolves" ekipa.

2014 metų naujokų biržos pirmasis šaukimas iki šiol nebuvo išrinktas į jokį sezono simbolinį penketą.

"Wigginsas gali tapti MVP. Tiesiog jis niekda nerodė noro pakovoti dėl prizo, - teigia K.Garnettas. - Net nežinau... mes su Samu Mitchellu pergyvename dėl Wigginso kasmet... jis puikus vaikinas.



Jei jis man paskambins, imsiuos šiuo reikalo ir padarysiu viską, kad jam padėčiau. Tačiau norėčiau, kad jis perjungtų pavarą ir parodytų visiems skirtumą bei galimybes, taptų labiau siekiančiu tikslo."

Iki pertraukos NBA lygoje paskelbimo 25 metų 203 cm ūgio puolėjas "karių" gretose spėjo sužaisti 12 rungtynių, per kurias aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 34 minutes, įmesdavo 19,4 taško (33,9 proc. trit.), atkovodavo 4,6 bei perimdavo 1,3 kamuolio, atlikdavo 3,6 rezultatyvaus perdavimo ir blokuodavo 1,4 metimo.











Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: