Ch. Broussardas: „Wizards“ žaidėjus iš tiesų pykino nuo žaidimo kartu su M. Jordanu



Garsus krepšinio analitikas Chrisas Broussardas pakomentavo buvusios NBA žvaigždės Jerry Stackhouse'o pareiškimą, kuriame jis prisipažino, kad gailisi, jog jam teko žaisti vieną sezoną kartu su legendiniu Michaelu Jordanu Vašingtono "Wizards" gretose.

Geriausiu visų laikų krepšininku tituluojamas M.Jordanas buvo pavyzdys J.Stackhouse'ui. Kartu jie žaidė 2002-2003 metų sezone, kuris tapo paskutinis šešiskart NBA čempionui.

"Jei rimtai, džiaugčiausi nežaidęs "Wizards". Dėl kelių priežasčių, - atviravo J.Stackhouse'as. - Buvo labai sunku atsidurti vienoje komandoje su savo garbinamu krepšininku, kuris yra tame karjeros etape, kai tu žaidi geriau už jį. Mes tuomet puikiai pradėjome sezoną, tačiau treneriui Dougui Collinsui nepatiko, kaip buvo organizauojamas puolimas, nes jis buvo akcentuojamas per mane. Viskas baigėsi tuo, kad nebeturėjau džiaugsmo dėl to sezono. Mano galvoje buvo Michaelo Jordano vaizdas ir jo garbinimas. Su laiku tai išgaravo."

Ch.Broussardas patvirtino šiuos žodžius.



"Aprašinėjau "Wizards" tą sezoną. Buvau su komanda paskutinėmis Jordano karjeros savaitėmis, kaip ir rašiau straipsnį "The New York Times" apie paskutines jo rungtynes.
Ž
aidėjus nuo jo pykino. Jiems iš tiesų nepatiko žaisti kartu su didžiuoju Michaelu Jordanu, su tuo, kuris buvo pavyzdys jiems bręstant."

M.Jordanas 2002-2003 metų sezone vidutiniškai per 37 minutes rinko po 20 taškų (44,5 proc. metimų, 29,1 proc. trit.), atkovojo 6,1 bei perėmė 1,5 kamuolio ir atliko 3,8 rezultatyvaus perdavimo.













Eurobasket.lt


{fcomment}

Video rekomendacijos: