N. Melli: nesijuokite, kartą aš iš tiesų blokavau Z. Williamsono dėjimą



Naujojo Orleano "Pelicans" naujokas Nicolo Melli pasigyrė, kad kartą per treniruotę jam pavyko blokuoti įdėti į krepšį bandžiusią kylančią komandos ir visos NBA lygos žvaigždę Zioną Williamsoną.

"Niekas tuo nepatikės, bet kartą treniruotėje "išrašiau" bloką Zionui Williamsonui, - teigia italas. - Taip, tiesa, jis ne kartą yra įdėjęs per mane, tačiau sykį blokavau jo metimą. Nesijuokite, tikrai nubaudžiau jį bloku.

Williamsonas nėra storas. Visai ne storas. Jis turi mažiau riebalų nei aš. Kalbama, kad jis sunkiai bėgioja. Ne, tiesiog jis kitoks, neikiti žmonės. Jis visiškai ne storas ir turi tokį atletiškumą, kokio nesu regėjęs."

Pirmasis 2019 metų NBA naujokų biržos šaukimas Z.Williamsonas praleido sezono pradžią, tačiau ir po sunkios traumos jo debiutas yra įspūdingas. 19-metis 201 cm ūgio puolėjas sužaidė 19 rungtynių, kuriose vidutiniškai per 30 minučių rinko 23,6 taško, atkovojo 6,8 taško ir atliko 2,2 rezultatyvaus perdavimo.



N.Melli šis sezonas yra taip pat debiutinis NBA lygoje. 29 metų 206 cm ūgio puolėjas vidutoniškai per 17 minučių pelno 6,8 taško, atkovojo po 3 kamuolius, atliko 1,3 rezultatvaus perdavimo ir blokavo beveik 0,4 metimo.













Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: