S. Kerras: D. Greenas - ideali D. Rodmano kopija (VIDEO)

San Fransisko "Golden State Warriors" vyriausiasis treneris Steve'as Kerras pareiškė, kad legendinės Čikagos "Bulls" kuomandos puolėjas Dennisas Rodmanas dabartinėje jo komandoje atliktų tą patį, ką daro Draymondas Greenas.



"Šiais laikais Dennisas Rodmanas būtų vidurio puolėjas. Jis būtų starto penketo centras ir be problemų gintųsi prieš bet kurį lygos krepšininką, - dusyk geriausiai besiginantį NBA žaidėją ir septyniskart lyderį pagal atkovotus kamuolius apibūdino S.Kerras. - Jis geriau už bet ką pereitų prie atakuojančio gynėjo ir neleistų jo apžaisti.

Jis būtų Draymondas Greenas - tai ideali analogija."

58 metų 201 cm ūgio D.Rodmanas NBa lygoje viso sužaidė 911 rungtynių, per kurias aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 32 minutes, įmesdavo 7,3 taško (52,1 proc. metimų iš žaidimo), sugriebdavo 13,1 atšokusio kamuolio ir atlikdavo 1,7 rezultatyvaus perdavimo.


30 metų 201 cm ūgio puolėjas šį sezoną vidutiniškai per 28 minutes renka po 8 taškus (38,9 proc. metimų iš žaidimo), atkovoja 6,2 bei perima 1,4 kamuolio ir atlieka 6,2 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: