D. Greenas pasisakė apie konfliktą su K. Durantu

San Francisko "Golden State Warriors" senbuvis Draymondas Greenas papasakojo konflikto su Kevinu Durantu smulkmenas.



Puolėjai viešai susikivirčijo 2018-2019 metų sezone po dvikovos su Los Andželo "Clippers".

Po šio sezono NBA lygos superžvaigždė paliko "Warriors" ir perėjo į Bruklino "Nets" ekipą.

"Sezono pradžioje pasakiau Bobby Mayersui ir Steve'ui Kerrui (klubo krepšinio operacijų prezidentui ir vyriausiajam treneriui), kad turiu sunkumų su Kevinu Durantu, - prisimena D.Greenas. - Niekas nieko nepadarė.


Žaidėme prieš "Clippers". Žinote, koks esu. Dėl vaikinų prisiimsiu visą negatyvą iš žiniasklaidos, priimsiu baudas, diskvalifikaciją, technines pražangas. Tačiau visko, ko man reikia iš vaikinų - žinoti, kad jie yra su manimi.

Jis priėjo prie atsarginių suolelio, trinktelėjo per kėdę sakydamas: "Paduok man sušiktą kamuolį". Aš jam atsakiau: "Dink iš čia." Jis tęsė: "Negirdėjai, ką pasakiau? Duok man sušiktą kamuolį." Aš jam į tai atsakiau: "Tau geriau nusiraminti. Tu išvis suvoki, su kuo kalbi?"

Aš priduodu tempo šiam kolektyvui. Be to, esu artimiausias tau žmogus komandoje. Kai turi problemų, kalbiesi su manimi. Aš jau buvau žvaigždė, kai tu čia atsiradai. Nereikia su manimi kalbėti, tarsi būčiau žmogus, kuris nežino, kaip reikia žaisti. Esu suaugęs žmogus.

Pradėjome pyktis. Tuomet DeMarcusas Cousinsas ėmė tempti mane į šalį sakydamas: "Nusiramink. Suprantu, apie ką tu kalbi. Bet to jau per daug."

Susitikau su Mayersu ir Kerru. Jie man pasakė, kad esu neteisus ir turiu atsiprašyti. Bet aš juos buvau įspėjęs. Pasakiau, kad atsiprašymo nebus".





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: