A. Wojnarowski: viskas rodo į tai, kad NBA sezoną atnaujins „Disnėjaus Pasaulyje“

Kaip jau rašėme, Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) kartu su žaidėjų profsąjunga pradėjo išankstines derybas su "Walt Disney Corporation" dėl galimo sezono užbaigimo sporto komplekse "Disney ESPN Wide World" Orlande.



Kad lyga "Disnėjaus Pasaulį" laiko realiausia vieta galimam čempionato užbaigimui, patvirtino ir žymus ESPN apžvalgininkas Adrianas Wojnarowski.

"Viskas rodo į tai, kad NBA sezoną atnaujins "Disnėjaus Pasaulyje" Orlande. Komandos laukia, kad lyga jau kitą savaitę joms nurodys kviesti žaidėjus, - teigia A.Wojnarowski. - Atvykus į vietą krepšininkams teks dvi savaites būti karantine. Kai kurie klubai gali iš karto atvykti į "Disnėjaus Pasaulį" ir pradėti treniruotes.

Tačiau lyga ne tik kuria sugrįžimo planus iš testavimo ir sveikatos apsaugos pusės, tačiau ir nagrinėja galimus sezono užbaigimo formato variantus."


Lyga ketina atnaujinti kovo 11 dieną dėl koronaviruso pandemijos sustabdytas varžybas vienoje vietoje be žiūrovų.

Orlande yra lankomiausias pramogų centras pasaulyje, užimantis apie 100 hektarų plotą. Jame yra keturi tematiniai parkai, du vandens pramogų parkai, 24 tematiniai viešbučiai, daugybė parduotuvių, restoranų, kavinių, pramogų vietų.

"Disnėjaus Pasaulyje" įrengtas ir šiuolaikiškas sporto kompleksas su septyniomis aikštelėmis, kuriose galima žaisti krepšinį.

Teigiama, kad pramogų centras be vargo gali sutalpinti nakvynei visų 30 NBA komandų krepšininkus ir personalą su jų šeimomis.

Taip pat penktadienį vakare NBA nusiuntė visų 30 klubų generaliniams vadybininkams apklausas, kad sužinotų jų nuomonę apie galimo sezono atnaujinimo formatą.






Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: