Ką tik su „Nets“ sutartį sudaręs veteranas dėl koronaviruso paliko „burbulą“, klubas pristatė kitą naujoką

Kaip jau rašėme, mažiau nei prieš savaitę koronaviruso ir traumų išretintas Bruklino "Nets" gretas sustiprino du veteranai - Jamalas Crawfordas ir Michaelas Beasley, kurie pastarąjį sezoną rungtyniavo NBA lygos 2018-2019 metų sezone, atitinkamai Finikso "Suns" ir Los Andželo "Lakers" komandose.



Tačiau M.Beasley COVID-19 testas buvo teigiamas jau esant Orlande, tad krepšininkui teko palikti "Burbulą" ir likti specialioje izoliacinėje patalpoje, o jo dalyvavimas šiame sezone kelia klausimų.

Praėjusią savaitę "Nets" generalinis vadybininkas Seanas Marksas spaudos konferencijoje buvo pareiškęs, kad M.Beasley atvyko į Orlandą ir atlikinės koronaviruso testus šešias dienas paeiliui, tik tuomet jam bus leista treniruotis.

Veteranui atnaujintas sezonas būtų prasidėjęs nuo 5 mačų diskvalifikacijos dėl NBA antinarkotinės programos pažeidimo praėjusių metų balandį.


31-erių 2016 cm ūgio M.Beasley 2018-2019 metų sezone per 11 minučių pelnydavo po 7 taškus, sugriebdavo 2,3 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą.

Taip pat "Nets" oficialiai pranešė apie kontrakto iki sezono pabaigos sudarymą su kitu patyrusiu krepšininku Lance'u Thomasu.

32-ejų 203 cm ūgio puolėjas paskutinį kartą rungtyniavo 2018-2019 metų sezone ir Niujorko "Knicks" gretose vidutiniškai per 17 minučių įmesdavo 4,5 taško ir atkovodavo 2,5 kamuolio.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: