E. Kanteris atsiliepė į nuo jo griežtai atsiribojusios „Fenerbahče“ pareiškimą

Bostono "Celtics" komandos centras Enesas Kanteris atsiliepė į Stambulo "Fenerbahče" klubo viešą pareiškimą, kuriame atsiriboja nuo su Turkijos valdžia konfliktuojančio krepšininko ir nenori turėti nieko bendro su "asmeniu, kuris susijęs su teroristinėmis organizacijomis".



"Cha-cha, koks skirtumas, jie vis tiek negali sau leisti pasirašyti su manimi kontrakto. Aš nepereinu į "Fenerbahče", - rėžė E.Kanteris.

Kaip jau rašėme, neseniai aukštaūgis prisiekinėjo meile šiam klubui.

"Mano brangioji komanda, mano vienintelė meilė. "Fenerbahče", - tuomet "Twitteryje" parašė turkas. - Vilkėjau jos marškinėlius metų bėgyje. Kai grįšiu į savo šalį, tai bus vienintelė komanda, kurios marškinėlius apsivilksiu. Didžiausi linkėjimai ir pagarba visai vadovybei."


E.Kanteris krepšinio pradmenų mokėsi "Fenerbahče" dublerių gretose, o pagrindinėje komandoje rungtyniavo 2008-2009 metų sezone, Eurolygoje sužaidė 4 rungtynes, per kurias aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 8 minutes, įmesdavo 1,8 taško ir sugriebdavo 1,5 atšokusio kamuolio.

Šiame sezone 27 metų 211 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 18 minučių renka 8,2 taško, atkovoja 7,7 kamuolio, atlieka po 1 rezultatyvų perdavimą ir blokuoja 0,8 metimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: