K. Kuzma, A. Caruso ir P. George'as nenori kalbėti apie krepšinį - tik apie socialinę nelygybę

Los Andželo "Lakers" žaidėjai Kyle'as Kuzma ir Alexas Caruso paragino žurnalistus NBA žaidėjams uždavinėti daugiau klausimų apie socialinę nelygybę bei policininkų nušautą juodaodę Breonną Taylor.



K.Kuzma su žiniasklaidos atstovais bendravo šešias su puse minutės ir atsakė į 10 klausimų, iš kurių tik vienas buvo jo pageidaujama tema. Netrukus po spaudos konferencijos puolėjas kreipėsi su pareiškimu.

"Žiniasklaida ir žaidėjai: mes dirbame kartu. Turime platformas, tačiau turite mums padėti! Žinome, kad jūsų darbas - klausinėti apie krepšinį. Tačiau jei tikite, kad visi esame lygūs, užduokite keletą klausimų apie socialinę neteisybę. Ši situacija liečia kiekvieną iš mūsų", - parašė K.Kuzma.

A.Caruso dėl lygos sezono atnaujinimo praleido sesers vestuves. Atsakęs į du klausimus šia tema krepšininkas kreipėsi į žurnalistus.


"Neskaitant istorijos apie mano sesers vestuves, į visus klausimus apie krepšinį atsakinėsiu tik taip: "Reikalaujame teisingo dėl Breonnos Taylor", - rėžė A.Caruso.

Vienas Los Andželo "Clippers" lyderių Paulas George'as spaudos konferencijoje iškart įspėjo, kad neketina kalbėti apie krepšinį.

"Dabar Svarbiausia skirti laiko Breonnai Taylor ir George'ui Floydui, tesiilsi jie ramybėje. Juos žiauriai nužudė policininkai. Tai viskas, ką noriu pasakyti, tai mano žinutė visiems, atsakinėsiu į klausimus šia tema", - pareiškė NBA žvaigždė.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: