D. Sabonio bendraklubis V. Oladipo sužaidė kontroliniame mače, bet nežino, ar dalyvaus sezono pratęsime

Domanto Sabonio bendraklubis Victoras Oladipo sužaidė pirmajame kontroliniame mače tačiau dar nepriėmė sprendimo dėl dalyvavimo NBA sezono pratęsime Orlande.



Indianos "Pacers" 91:88 (20:29, 23:16, 30:20, 19:23) palaužė Portlando "Trail Blazers", o Nigerijos kilmės amerikietis per 19 minučių įmetė 8 taškus (1/5 dvit., 2/5 trit.), sugriebė 6 atšokusius kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą ir 3 kartus suklydo.

V.Oladipo neplanavo dalyvauti atnaujintame sezone, tačiau po kelių treniruočių "burbule" ėmė svarstyti tokią galimybę.

Krepšininkas liko patenkintas savo sportine forma, bet dėl žaidimo oficialiose varžybose dar neapsisprendė.


"Jaučiuosiu kur kas komfortiškiau po kelių treniruočių. Fizine prasme jaučiuosi kaip reikiant geriau", - pakomentavo komandos žvaigždė.

V.Oladipo į Indianapolį atvyko 2017 metais kartu su D.Saboniu iš Oklahomos "Thunder" klubo mainais į lygos žvaigždę Paulą George'ą.

Dėl traumų atletas praleido praėjusio sezono pabaigą bei didžiąją dalį šio, tad iki varžybų sustabdymo dėl koronaviruso pandemijos spėjo sužaisti vos 13 rungtynių, kurioje neparodė tikrųjų savo galimybių.

28 metų 193 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 26 minutes rinko 13,7 taško, atkovojo 3,2 kamuolio ir atliko po 3 rezultatyvius perdavimus.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: