K. Perkinsas: jei „Bucks“ nepateks į finalą, jie praras Giannį

Buvęs ilgametis NBA žaidėjas, 2008 metų lygos čempionas, o dabar ESPN krepšinio apžvalgininkas Kendrickas Perkinsas pareiškė, kad Milvokio "Bucks" šiemet privalo patekti į finalo seriją, priešingu atveju, greičiausiai praras savo lyderį, praėjusio sezono lygos MVP Giannį Antetokounmpo.



"Turint omenyje, kad "Bucks" antrus metus paeiliui demonstruoja geriausią rezultatą reguliariajame sezone, jie tiesiog privalo patekti į finalą, - teigia ekspertas. - Jei to neįvyks, šis sezonas jiems bus tragiškas ir iškils problemų dėl naujo ilgalaikio kontrakto su Antetokounmpo pasirašymu.

Jei prisiminsite 2009 ir 2010 metus, LeBrono Jameso komanda turėjo geriausią rezultatą du sezonus iš eilės, bet jie nepateko į finalą. Ir ką jis padarė? Jis persikėlė į Majamį.

Taip kad, "Bucks" vietoje aš pergyvenčiau, nes jei jie nepateks į finalą šiame sezone, iškils didelė grėsmė, kad praras Giannį."


Kitąmet baigiasi graiko 2017 metais pasirašytas 100-milijoninis kontraktas, neabejojama, kad jį savo gretose norės matyti ne vienas pajėgiausias lygos klubas bei bus bandoma superžvaigždę įsigyti kito sezono bėgyje.

Šiame NBA lygos sezone 25 metų 211 cm ūgio puolėjas per mačą vidutiniškai renka 29,7 taško, atkovoja 11,5 bei perima po 1 kamuolį, atlieka 5,8 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja po 1 metimą.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: