Giannis tiki: jeigu ir yra komanda galinti laimėti seriją atsiliekant 0:3, tai galime būti mes

Viena iš rimčiausių pretendenčių laimėti Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionų žiedus laikyta Milvokio "Bucks" atsidūrė ant tokio prarajos krašto, nuo kurio atsispirti nėra pavykę nei vienam klubui per visą lygos istoriją.



Milvokio ekipa šią naktį patyrė trečią pralaimėjimą iš eilės Rytų konferencijos pusfinalio serijoje prieš Majamio "Heat" klubą ir atsilieka 0:3.

Panašu, kad "Bucks" klubo ir jos lyderio Giannio Antetokounmpo laukia nuviliantis šio sezono finišas, tačiau graikas vis dar nepasiruošęs kelti baltos vėliavos ir tiki, kad jo komanda dar gali atsitiesti ir laimėti seriją 4:3 bei tuo pačiu perrašyti visą NBA lygos istoriją.

25-erių metų 211 cm ūgio puolėjas po dar vienos nesėkmės šalinosi minčių, kad sezonas jau baigtas.


"Mes jaučiamės gerai, jie irgi jaučiasi gerai. Galiu pasakyti, kad jeigu ir yra komanda galinti laimėti seriją atsiliekant 0:3, tai galime būti mes.Tiesiog privalome nesustoti tikėti savimi ir komandos draugais, analizuoti klaidas ir žaisti dar kiečiau. Nepadarysime to galvodami tik apie bendrą rungtynių kontekstą, turime įdėti širdį į kiekvieną žaidimo epizodą. Turime tikėti savimi, mes tai galime", - kartojo "Bucks" žvaigždė.

Trečiosiose serijos rungtynėse G.Antetokounmpo įmetė 21 tašką, atkovojo 16 kamuolių ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: