Tamsiaodė aktyvistė apkaltino L. Jamesą rasizmu: jis turi baltaodį virėją, sodininką ir vairuotoją

Politinė aktyvistė ir tinklaraštininkė Candace Owens sukritikavo Los Angeles „Lakers“ krepšinio komandos puolėją LeBroną Jamesą ir apkaltino jį neseniai įvykusia pasala prieš policijos pareigūnus Los Andžele.



Savaitgalį internete buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame vienas vyras gatvėje šaudo į du policijos pareigūnus. Abu pareigūnai - vyras ir moteris - sunkiai sužaloti į galvą. Po įvykio C. Owens iš dalies apkaltino L. Jamesą.

„Kodėl tai vyksta? Nes tokios kvailos įžymybės kaip LeBronas Jamesas jauniems juodaodžiams vaikinams sako, kad jie „tiesiogine to žodžio prasme yra medžiojami“. Tai yra natūralus tokios hiperbolinės nesąžiningos retorikos rezultatas “, - savo „Twitter “paskyroje rašė C. Owens.

Tamsiaodė C. Owens yra JAV prezidento Donaldo Trumpo šalininkė. Anksčiau ji apkaltino LeBroną veidmainyste kalbant apie „sunkų“ afroamerikiečių gyvenimą. S. Owens teigimu, L. Jamesas gyvena 100 milijonų dolerių vertės įspūdingame name Bel Aire ir samdo baltaodžius žmones, kurie dirba pas jį sodininkais, virėjais ir vairuotojais.


„Taigi, jei tai rasizmas, LeBronai, prašau pasidalinti tuo su kitais", - teigė C. Owens.





Alfa.lt

Video rekomendacijos: