L. Jamesas neslėpė susierzinimo MVP rezultatais: „Tai mane užknisa“

Los Andželo „Lakers“ lyderis LeBronas Jamesas atskleidė, kad nemaloniai nustebo išvydęs reguliaraus NBA sezono MVP balsavimo rezultatus.



Primename, kad penktadienį buvo paskelbti NBA MVP rinkimų rezultatai, kuriuose triumfavo Giannis Antetokounmpo, o antroje vietoje likęs LeBronas iš 101 balsavusiųjų gavo vos 16 pirmųjų vietų.

„Tai mane užknisa. oks yra mano atsakymas. Tai mane užknisa, nes iš 101 balso aš gavau 16 pirmų vietų.

Nesakau, kad laimėtojas nenusipelnė MVP prizo, bet tai mane veda iš proto, nes per savo karjerą aš daugybę kartų finišavau antras – tiek pačiame čempionate, tiek ir MVP rinkimuose.


Į NBA lygą atėjau ne tam, kad specialiai rinkčiau apdovanojimus, o norėdamas kiekvieną dieną tapti geresniu ir suprasdamas, kad tada visa kita ateis savaime. Tačiau kai kurie dalykai nėra mano rankose, aš jų negaliu kontroliuoti ir tai mane užknisa. Balsavimas kartais būna labai keistas ir aš pradedu abejoti, ar mes tikrai žiūrime krepšinį ir jį suprantame“, – sakė L. Jamesas.

Per savo karjerą L. Jamesas naudingiausiu yra tapęs keturis kartus.

Šį sezoną 203 cm ūgio puolėjas per 34 minutes pelno po 25,4 taško, atkovoja po 8,1 kamuolio ir atlieka po 10,1 rezultatyvaus perdavimo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: