S. Pippenas: apie abejotiną „Bulls“ pasirinkimą ir NBA rungtynes burbule

NBA klubo Čikagos „Bulls“ legenda Scotie Pippenas nėra sužavėtas nuojuoju „Bulls“ vyriausiuoju treneriu Billy Donovanu.



„Jei visa tai vertinčiau būdamas krepšinio aistruolis, nebūčiau sužavėtas „Bulls“ vadovų sprendimu. Nemanau, kad jį pasirenkant buvo padaryta kardinalių pokyčių, kurie turėtų turėtų įtakos komandai. Tai mano nuomonė.

Man Billy Donovanas patinka kaip žmogus, bet nemanau, kad jis jau įrodė savo efektyvumą NBA ir yra vertas, kad į jį kištų pinigus. Abejoju, ar jis sugebės pakelti „Bulls“. Ši komanda problemų turi jau seniai“, - sakė S. Pippenas.

Priminsime, kad „Bulls“ viceprezidentu krepšinio operacijoms šiais metais paskirtas lietuvis Artūras Karnišovas.


Sykiu NBA legenda S. Pippenas pabrėžė, kad krepšinis NBA burbule iš esmės skiriasi nuo žaidimo įprastomis sąlygomis.

„Na, būsiu sąžiningas. Tai – ne NBA krepšinis. Tai – ne sunkus darbas. Tai – ne kelionės. Tai – ne gerbėjai. Tai – ne pašaliniai trukdžiai. Tiesą sakant, man tai atrodo treniruočių pobūdžio varžybos. Žaidėjai eina į sporto salę. Taip, tu turi komandą. Jūs treniruojatės kartu. Bet tai labiau panašu į krepšinio treniruotes, nes tribūnose nėra sirgalių. O sykiu nėra ir jokių trukdžių. Tikro triukšmo nėra. Žaidėjams nėra jokio spaudimo. Puikus pavyzdys: pažiūrėjau į Rajono Rondo žaidimą. Rondo nepataikė tritaškių per visą savo NBA karjerą. Staiga burbule jis pataiko 50 proc. tritaškių.

Burbulas palengvina žaidimą. Burbulas palengvina gyvenimą: jokių kelionių, nereikia savęs kankinti, kiekvieną vakarą miegate toje pačioje lovoje. Jūs einate į sporto salę. Norint patekti į areną nereikia važiuoti autobusu 25-50 minučių. Jums tikriausiai net nereikia prieš rungtynes dvi valandas sėdėti arenoje, kalbėtis su žiniasklaida. Taigi burbule žaidimas kitoks, bet labai įdomus“, - S. Pippeną cituoja„ Business Insider “.





Alfa.lt

Video rekomendacijos: