J. Butleris: „Man nerūpi trigubi dubliai ir panašūs dalykai. Noriu tik laimėti“ (VIDEO)

Jimmy Butleris sužaidė įspūdingas rungtynes, o jo vedama Majamio „Heat“ 115:104 (26:23, 32:31, 27:26, 30:24) palaužė Los Andželo „Lakers“ krepšininkus ir sušvelnino finalo serijos rezultatą – 1-2.



J. Butleris nugalėtojams per 45 minutes pelnė 40 taškų (14/20 dvit., 12/14 baud.), atkovojo 11 kamuolių, atliko 13 rezultatyvių perdavimų, išrašė 2 blokus ir 5 sykius suklydo.

J. Butleris tapo pirmuoju krepšininku nuo Shaquille`o O`Nealo 2002-aisiais, per NBA rungtynes surinkusiu 40 taškų, tačiau neišmetusiu nė vieno tritaškio.

„Noriu laimėti. Man nerūpi trigubi dubliai ir panašūs dalykai. Aš tikiuosi, kad kitose rungtynėse įmesiu nulį taškų, mes laimėsime, o aš ateisiu čia ir pasakysiu tą patį. Noriu tik laimėti.


Aš treneriui visad kartoju, kad esu pasirengęs 100%. Tai didžiausia scena. Kad ir ko jis manęs paprašys – aš tai galiu padaryti“, – sakė J. Butleris.

„Žinome, kaip Jimmy jaučiasi tokiais momentais ir pasaulis pamatė, ką jis sugeba“, – komandos draugą gyrė snaiperis Tyleris Herro.

Po rungtynių pats LeBronas Jamesas varžovų komandos žaidėją pavadino „fenomenaliu“.

„Jis vienas didžiausių kovotojų, kokį mes turime šiame žaidime. Myliu šią galimybę. Aš asmeniškai nežinau, kiek dar turėsiu galimybių žaisti su tokiu nuožmiu kovotoju kaip jis. Tokius dalykus aš prisiminsiu, kai jau būsiu baigęs karjerą. Pasiilgsiu tokių momentų“ ,- pasakojo LeBronas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: